Jednak to chyba Dobczyce - a zdjęcie zrobione chyba z tego miejsca - gdzieś tutaj.
.png)
nero napisał(a):Musi potwierdzić ... nie ma wyjścia
arturac napisał(a):A co AndrzejJ. spsocił? żeby mu zabraniać zabawy w tym wątku? Pytam, bo nie wiem. Widzę, że nazwał kogoś pierdołą z uśmiechem na końcu..coś jeszcze nawyrabiał? Osobiście do gościa nic nie mam i dlatego czułbym się trochę rozdarty ignorując akurat jego.
Fatamorgana napisał(a):nero napisał(a):Musi potwierdzić ... nie ma wyjścia
Po was to nie ma co potwierdzać...![]()
![]()
Ilość potwierdzeń z KLIKu jaki daliście jest przytłaczająca.
Tak samo jak przytłaczająca jest upierdliwość i złośliwość niektórych tępogłowych typów, do których nie dociera w żaden sposób, że tu nie ma miejsca na zaczepki, na chamskie wprowadzanie swoich własnych widzimisię- zasad i na wciskanie na siłę swoich zdjęć.
Niektórych nic nie zmieniło i nic nie zmieni- umrą głupsi niż się narodzili, z chichotem złośliwca na ustach i pustką w głowie.
Olać go!
Peterenzo- czy to może "Przygoda"?
Czy inna Arka Noego...?
arturac napisał(a):A co AndrzejJ. spsocił? żeby mu zabraniać zabawy w tym wątku? Pytam, bo nie wiem. Widzę, że nazwał kogoś pierdołą z uśmiechem na końcu..coś jeszcze nawyrabiał? Osobiście do gościa nic nie mam i dlatego czułbym się trochę rozdarty ignorując akurat jego.
Och jejku...normalnie nic tylko się popłakać nad jego biednym losem...widać go za mało znasz.
Z uśmiechem na końcu to niejeden squ...l z zimną krwią potrafi zrobić wiele złego.
Poczytaj wątek poświęcony Sly'owi i wymianę wątpliwej jakości korespondencji pomiędzy tym, którego ignorujemy na jego własne życzenie a Slapolem. Może wtedy lepiej zrozumiesz...
A jeśli jeszcze to nie przemawia, to może fakt, że dwukrotnie próbuje tu wciskać na siłę swoje zasady, ignorując porządek jaki już mamy i jaki wszyscy szanujemy.
Koniec z offtopami!
To nie miejsce na takie tematy ani na wyjaśnienia odnośnie takich ludzi.
Wystarczy gdzie indziej gnoju z jego udziałem (gnoju który z premedytacją robi i w którym sie jak widać lubuje) .
Wracamy do zagadek.
Fatamorgana napisał(a):P.S. Osoby naruszające w wątku dobre obyczaje, urządzające głupie zaczepki, wycieczki osobiste lub zadymy będą zgłaszane do moderatorów lub adminów i uznawane jako niepożądane w tym wątku.
.
PETERENZO napisał(a):arturac napisał(a):A co AndrzejJ. spsocił? żeby mu zabraniać zabawy w tym wątku?
Andrzej jak kogoś obraża to psoci, inny za to dostaje kartkę... tyle.Tutaj ludzie się szanują i poważnie traktują regulamin założyciela wątku.
arturac napisał(a):Osobiście do gościa nic nie mam i dlatego czułbym się trochę rozdarty ignorując akurat jego.
Jest sposób na Twoje rozdarcie. Załóżcie sobie swój wątek, piszcie do siebie, nazywajcie się jak chcecie, tak żeby innym nie bruździć.
.png)
PETERENZO napisał(a):I odpowiedzi są prawie na tacy, tzn na zdjęciu - niewiele takich zespołów jeszcze zostało w kraju.
.png)
AndrzejJ. napisał(a):Złoty Krąg.
Powrót do FotoCroClub - dyskusja