Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
... ale skoro to zagadka nie dla mnie ... ... to nie powiem
Nerusiowy, jak to nie dla Ciebie??/ Dla wszystkich była. Ja dla jaj wspomniałem o Romualdzie, nie ze względu na anakina, ale ze względu na to, że Romuald był na tej samej imprezie w Spodku (Metal Hammer Festiwal), gdzie był i bohater zdjęcia.
A w ogóle BINGO!
anakin napisał(a):Dobra Fata,bo w końcu Ci psycha klęknie.
To Rob Halford,wokalista Judas Priest!
Bingo!
Skąd wiedzieliście?
Bo facet kiedyś wyglądał całkiem inaczej...
(Nawiasem mówiąc, kiedyś to były naprawdę ciekawe i fajne teledyski- nie to co ten dzisiejszy sex-szajs).
Co do ostatniego zdjęcia...hmmm... jakiś pierwotniak, może pantofelek jakiś?
Ostatnio edytowano 06.01.2012 13:43 przez Fatamorgana, łącznie edytowano 1 raz
A,bo widzisz Fata....nie wszyscy krowie spod ogona wyskoczyli,jak się niektórym wydaje.
Niektórym się wydaje że niejeden krowie spod ogona nie wyskoczył...
Wiesz, tyle zespołów, tyle odmian muzyki a tu jakiś podstarzały łysy, spokojny facet... nie takie łatwe jak ktoś starszych lat nie zna w muzyce i mediów nie czyta.
Dzięki wam dowiedziałem się, ze Prieści zagrają znowu w Polsce!!!
Fatamorgana napisał(a): Arurac... czy to jakieś łopatki wirnika czy samoskładające się pokrywy wentylatora?
nie kojarzy Pan co to jest?? Więc podpowiem, że odpowiedzi należy szukać w starym kolejnictwie, skanseny itp mam nadzieję, że pomogłem i zapraszam do dalszej zabawy...
czy o taki wersal Ci chodzi Fata? z tymi podpowiedziami?
Fatamorgana napisał(a):Nerusiowy, jak to nie dla Ciebie??/ Dla wszystkich była. Ja dla jaj wspomniałem o Romualdzie, nie ze względu na anakina, ale ze względu na to, że Romuald był na tej samej imprezie w Spodku (Metal Hammer Festiwal), gdzie był i bohater zdjęcia.
A w ogóle BINGO!
Znów na konto nero poszło i jeszcze ten "Nerusiowy"
a tak w ogóle to ... że co? ... że ja się znać na czymś nie mogę? nero, by tak tego Halforda nie czaił oczywiście luz Fata - my mamy właściwe poczucie humoru
arturac napisał(a):
Fatamorgana napisał(a): Arurac... czy to jakieś łopatki wirnika czy samoskładające się pokrywy wentylatora?
nie kojarzy Pan co to jest?? Więc podpowiem, że odpowiedzi należy szukać w starym kolejnictwie, skanseny itp mam nadzieję, że pomogłem i zapraszam do dalszej zabawy...
No i znów chyba nie dla mnie ta zagadka, bo ja nie Pan .. ale co mi tam ... zaryzykuję ...
To taka doopna wirnikowa odśnieżarka
Pokazałeś bardzo sprytnie tą jej część
Tu też chyba podpisywać się trzeba ... no to się podpisuję: H.