Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale Zakarpacie to chyba gdzieś na Ukrainie, a to moje jest w Polsce. Coś zgadywanie siadło, pewnie wszyscy nie mają czasu, a i Pirata coś ostatnio nie widać.
Teraz będzie już łatwiej. To nie są ruiny kościoła czy kaplicy. A z tym Międzygórzem, to nie wiem o co chodzi, ale ta miejscowość tak się nie nazywa. Co do podbierania Piratowi, to i owszem mam coś w zanadrzu z okolic okołopirackich
Ładnie to tak Pirata z lasu wywoływać?? Milczę bo byłem tam niedawno A nie wiem czy odpowiadać czy macie się jeszcze trochę męczyć?? Podpowiem Wam, że to przy głównej drodze (no prawie, że) i jest to obiekt przemysłowy tylko sfocony nietypowo, od innej strony, w rzeczywistości jest dużo większy, jest tam nie tylko ta ściana
Fatamorgana napisał(a):(...)Bo małe to jakieś...(...)
Nie jest takie małe, nawet nazwa temu przeczy
A w linii prostej to tak jakieś 200 metrów stamtąd jakiś koleś postanowił nagle zmienić pas ruchu i wpakować się prosto w moje auto czekając na policję polazłem sobie tam, a jakże
Zgadza się, to Bobrza. Tyle razy jeździłem trasą Kielce-Łódź i nie wiedziałem, że niedaleko od niej za krzakami jest takie coś. Gratulacje Piotrek, dajesz coś.