rodzinka nam się powiększy, więc rozumiecie
Pozdrawiamy
Paweł
PS: Ktoś jechał w czerwcu lub wrześniu do Chorwacji z rocznym dzieckiem (w aucie bez klimy) ?
.png)
.png)
kopaj napisał(a):Szukam inforamcji o wyspie Hvar, a szczególnie okolice Vrboski. Proszę o fotorelacje, bo każde "gadanie" nie oddaje tego co można zobaczyć
Dzięki, pozdrawiam
.png)
misiek_30 napisał(a):Witam Aga&Pawel ze zdjęć wynika że używaliście I-go 2006 - jak sie sprawowała bo my jedziemy w tym roku 15.06 z Cieszyna na Hvar i niewiem jak z tą nawigacją będzie a tak przy okazji zdjęcia z Hvaru rewelacja jak wrócimy to jakieś zdjęcia też dożuce
.png)
Tak ja mam I-go 2006 Plus ale mam też Nawigatora 6 który trase z Cieszyna do Splitu wyznaczył lepiej niż I-go i teraz niewiem co zrobić ale pewnie potestuje obaAga&Pawel napisał(a):misiek_30 napisał(a):Witam Aga&Pawel ze zdjęć wynika że używaliście I-go 2006 - jak sie sprawowała bo my jedziemy w tym roku 15.06 z Cieszyna na Hvar i niewiem jak z tą nawigacją będzie a tak przy okazji zdjęcia z Hvaru rewelacja jak wrócimy to jakieś zdjęcia też dożuce
Cześć. Z I-Go byłem bardzo zadowolony. Najbardziej w HU, wjechaliśmy do Budapesztu o godzinie 14 (korki na maksa). Bez I-Go nie przejechałbym i wiem to z doświadczenia... śliczniutko nas prowadził. W okolicach Zagrzebia trochę się pogubił (szukaliśmy noclegu). Co ciekawe, na Hvarze, był dość dokładny.
Mam nadzieję, że zrobiłeś upgrade do I-Go 2006 Plus...
Serdecznie pozdrawiam
Paweł (&Aga)
.png)
misiek_30 napisał(a):Tak ja mam I-go 2006 Plus ale mam też Nawigatora 6 który trase z Cieszyna do Splitu wyznaczył lepiej niż I-go i teraz niewiem co zrobić ale pewnie potestuje obaAga&Pawel napisał(a):misiek_30 napisał(a):Witam Aga&Pawel ze zdjęć wynika że używaliście I-go 2006 - jak sie sprawowała bo my jedziemy w tym roku 15.06 z Cieszyna na Hvar i niewiem jak z tą nawigacją będzie a tak przy okazji zdjęcia z Hvaru rewelacja jak wrócimy to jakieś zdjęcia też dożuce
Cześć. Z I-Go byłem bardzo zadowolony. Najbardziej w HU, wjechaliśmy do Budapesztu o godzinie 14 (korki na maksa). Bez I-Go nie przejechałbym i wiem to z doświadczenia... śliczniutko nas prowadził. W okolicach Zagrzebia trochę się pogubił (szukaliśmy noclegu). Co ciekawe, na Hvarze, był dość dokładny.
Mam nadzieję, że zrobiłeś upgrade do I-Go 2006 Plus...
Serdecznie pozdrawiam
Paweł (&Aga)
.png)
Aga&Pawel napisał(a):Nie jedziemy w tym roku. Planowaliśmy wrzesień, ale niestety nie pojedziemyŚwięta Bożego Narodzenia 2007 spędzimy w szpitalu...
rodzinka nam się powiększy, więc rozumiecieAle może w 2009 do kochanej Chorwacji pojedziemy we trójkę
Pozdrawiamy
Paweł
PS: Ktoś jechał w czerwcu lub wrześniu do Chorwacji z rocznym dzieckiem (w aucie bez klimy) ?
.png)
Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie