mar-sew napisał(a):Niestety namiarów nie posiadam tzn. gdzieś posiałem jak znajdę to podam
Jak byś znalazł to byłabym bardzo wdzięczna. Ten apartament, a raczej parter bardzo mnie zainteresował
Pozdrawiam Cię serdecznie.
.png)
mar-sew napisał(a):szablasty napisał(a):Fotki ładne ale okolica beznadziejna, odludna jakaś, nudna, pusta- pustynia po prostu, tylko woda ma piękny kolor.
Kto co lubi ja cały rok mieszkam w mieście to choć na 2 tygodnie tak się wyrwać na takie "bezludzie" to fajnie![]()
.png)
.png)
tami72 napisał(a):piekne fotografie...a moze masz tez foty takiego wielkiego czarnego jachtu(z helikopterem na pokladzie)???plywal w zatoce paskiej pod koniec sierpnia,jestem ciekawa kto tam na nim byl,bo dookola cale dnie krecily sie motorowki z paparazzi...ja bylam w Kustici,i widzialam go z dosc bliska,ale nazwy nie widzialam...
.png)
.png)
.png)
magdach7 napisał(a):I właśnie takie fotki powodują, że od samego początku roku szkolnego zaczynam odliczać do następnych wakacji (pozdrawiam inne "ciała" pedagogiczne)Pag wygląda przecudnie na tych zdjęciach- to mój cel wakacji 2011.
Jak masz namiary na jakąś fajna kwaterkę to podrzuć co ja już rozpoczęłam poszukiwania
Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie