Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

OKRUG DONJI - co zwiedzic???

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kinga P
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kinga P » 26.12.2008 09:35

Witam,
Wybieramy sie do Chrwacj iw tym roku ponownie w to samo miejsce.
Zwiedzilismy jedynie wodospady na rzece Krka.
Co tam mozne jeszcze zobaczyc konkretnie.
Mamy psa i to lekkie utrudnienie ale kazde sugestie mile widziane....
Pozdrawiam
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 26.12.2008 11:19

forum/viewtopic.php?t=18622
forum/viewtopic.php?t=18257

Jak się święta skończą, to radzę najpierw poszukać i pytać w tematach istniejących zamiast zakładać nowe, bo mogą poznikać przypadkiem :wink:
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 26.12.2008 11:29

W tym roku to pozostało 5 dni.
Kinga P
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kinga P » 26.12.2008 11:46

Dzieki za linki. Ja grzebie poza tym po forum i szukam. Nie wiem czemu mialabym nie moc zalozyc watku mimo ze jest ich tu juz wiele, nawet takich samych. Licze na checi i zyczliwosc.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 26.12.2008 12:04

Kingo, właśnie zasady forum mówią, aby nie zakładać niepotrzebnie dublujących się tematów. Przyczyna jest prosta, to co ludzie wiedzą i zechcą Ci przekazać będziesz miała do wyszukania w 3, 5 a może 20 bliźniaczych wątkach, więc tym samym sama sobie utrudnisz zdobycie informacji. Dodatkowo musisz sobie zdać sprawę z tego że nie każdemu zechce się napisać po raz piąty to samo, co już napisał gdzie indziej, więc informacje nie zostaną Ci przekazane w ogóle. Jeśli w istniejącym temacie, po zapoznaniu się z tym co już zostało napisane, dopytasz o szczegóły uzyskasz o wiele szybciej i o wiele więcej rzeczowych informacji, choćby dlatego, że nie zniechęcisz do siebie ludzi. Piszę to z perspektywy blisko 6 lat spędzonych na tym forum, tak więc przyjmij to jako pewnik :wink:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 26.12.2008 12:18

Kinga P napisał(a):Witam,
Pozdrawiam

Okrug Donji to tak piękne miejsce ,że nie warto się wogole z niego ruszać tylko tam rozkoszować się wodą i widokami. :D
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 26.12.2008 12:47

AndrzejJ. napisał(a):wogole
to się nie da wyjechać z Okruga i tyle :wink:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 26.12.2008 13:45

Kinga P napisał(a):Witam,
Pozdrawiam

Ale tam to znaczy w NP Krka czy w HR? :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.12.2008 15:21

Kinga P napisał(a):.... Nie wiem czemu mialabym nie moc zalozyc watku mimo ze jest ich tu juz wiele, nawet takich samych....

O tym mówi pkt 3 regulaminu tego forum: "Nigdy nie zakładaj wielu identycznych wątków w różnych działach forum. Dublujące się tematy będą usuwane, nawet jeśli już ktoś odpowiedział. "
:papa:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 26.12.2008 15:26

Kinga P napisał(a):Dzieki za linki. Ja grzebie poza tym po forum i szukam. Nie wiem czemu mialabym nie moc zalozyc watku mimo ze jest ich tu juz wiele, nawet takich samych. Licze na checi i zyczliwosc.

Obrazek
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 26.12.2008 20:45

Znalazłem Cię gdzieś na końcu świata. Szukałem cię całe dni,miesiące i lata.Chcę dzielić z tobą wszystkie sny do końca swoich dni.....mój Okrug Gornij :D
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 26.12.2008 21:06

AndrzejJ. napisał(a):Znalazłem Cię gdzieś na końcu świata. Szukałem cię całe dni,miesiące i lata.Chcę dzielić z tobą wszystkie sny do końca swoich dni.....mój Okrug Gornij :D

hoho ... romantyczna dusza Twa :wink:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 26.12.2008 21:12

Popiel napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):Znalazłem Cię gdzieś na końcu świata. Szukałem cię całe dni,miesiące i lata.Chcę dzielić z tobą wszystkie sny do końca swoich dni.....mój Okrug Gornij :D

hoho ... romantyczna dusza Twa :wink:

Jak cały Okrug Gornij :D
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 26.12.2008 21:50

AndrzejJ. napisał(a):Jak cały Okrug Gornij :D

Tak jak mówisz, nie inaczej :lol: ale nie dla mnie . . . Okolicę Trogiru dobrze zwiedziłem.
Jeden woli rybkę, drugi... a jak już tą okolicę to polecam Maslinicę :wink: i tu i jeszcze z innej willi widok taki
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 26.12.2008 22:33

Popiel napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):Jak cały Okrug Gornij :D

Tak jak mówisz, nie inaczej :lol: ale nie dla mnie . . . Okolicę Trogiru dobrze zwiedziłem.
Jeden woli rybkę, drugi... a jak już tą okolicę to polecam Maslinicę :wink: i tu i jeszcze z innej willi widok taki

Aaaaa już kumam :D Jeden lubi myszy drugi żaby . :D I nie jest to bocian. :D Ktoś wogóle lubi Okrug Gornij ?
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone