Zasnanawiam się tylko czy aby nie przedłużyć sobie pobytu w Wenecji do dwóch dni
Prośbe mam jedynie do mariusza -autora relacji: czy mógłbyś podać jakiś kontakt do apartamentu, w którym nocowaliście ?? Byłbym niezmiernie zobowiązany
Pozdrawiam
.png)
.png)
Viniu napisał(a):I ja dobrnąłem do tego momentu (mam nadzieję, że to jeszcze nie koniec relacji) i właściwie znalazłem odpowiedź na niemal wszystkie pytania, jakie cisnęły mi sie na usta w związku z moimi planami odwiedzin Wenecji w drodze powrotnej z Cro.
Zasnanawiam się tylko czy aby nie przedłużyć sobie pobytu w Wenecji do dwóch dni
Prośbe mam jedynie do mariusza -autora relacji: czy mógłbyś podać jakiś kontakt do apartamentu, w którym nocowaliście ?? Byłbym niezmiernie zobowiązany![]()
Pozdrawiam
.png)
Potter napisał(a): Ja wracam w tym roku w lipcu!
Co prawda tylko na 1 dzień ale zamierzam zobaczyć inne rzeczy niż za pierwszym razem.
I mam nadzieję, że nie będzie to ostatni raz!
.png)
mariusz-w napisał(a):Fajnie ... mimo, że w lipcu może być "ciasno" - to jednak zawsze lepiej niż w sierpniu gdy cała Europa rusza na południe.
Mam nadzieję , że krótki opis tras vaporetti ze str. 10 ... pomoże Tobie w planowaniu zwiedzania ...
...w jeden dzień, też da się dużo zobaczyć - wystarczy przedtem ułożyć sobie plan zwiedzania.
Wenecja mała jest, są tacy Wenecjanie co mówią , że w dwie godziny z kawałkiem da się ją obejść.
W to wierzę , ale czy coś w tym czasie da się zobaczyć (oprócz tego co pod nogami) ...to już nie wierzę !
Ale kilka , kilkanaście godzin to już zawsze coś.
pozdrawiam
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)