o hotelach nie wypowiadam się...nie byłem w żadnym. Hotele to nie moja klasa podróży, kiedyś jedynie schroniska. Ale byłem w wielu kwaterach na wschodzie i ogólnie, większość sanitariatów (wanny, zlewy) jakieś mało przyjemne...
.png)
RobCRO napisał(a):eee...bez przesady, we Lwowie mieszkałem u pewnej Polki i woda była cały czas, co prawda, miałem kłopot z odpalaniem grzejnika (bojlera) i wtedy pozostawała tylko zimna, ale była na okrągło...ale więcej winy było po mojej stronie, ale ja to noga do technicznych urządzeń, więc spoko.....
PAP napisał(a):.... a morał jest taki, że tym razem chcemy pojechać do RO przez UA i spędzić jeden dzień (czyli dwa noclegi) właśnie we Lwowie![]()
... więc chętnie poczytam ... o hotelach i nie tylko
...
.png)
Piotrek_B napisał(a):PAP napisał(a):.... a morał jest taki, że tym razem chcemy pojechać do RO przez UA i spędzić jeden dzień (czyli dwa noclegi) właśnie we Lwowie![]()
... więc chętnie poczytam ... o hotelach i nie tylko
...
PAP - skoro tak....to ta stronka przyda Ci się do celów logistyczno-biznesplanowych
Pozdrav
.png)
PAP napisał(a):plavac napisał(a): Zachęcony Twoją wytrwałością napisałem i ja swoją relację![]()
plavac,
To gdzież Ci ona... mam nadzieję, że do jej pisania nie pożyczałeś laptopa od swojego słynnego krajana
![]()
![]()
![]()
![]()
...
Pozdrawiam,
PAP
.png)
plavac napisał(a): ... moja Mama nocowała kiedyś u polskiej rodziny - za 10 dolarów dziennie, ze śniadaniem, w najlepszym pokoju, czysto, schludnie i higienicznie. Było to 3 lata temu, wycieczka zorganizowana, ale myślę, że taka forma noclegu (jako pomoc Rodakom we Lwowie) jest też do znalezienia w necie. Gdybyś był zainteresowany, mogę popytać wśród zaprzyjaźnionych "Lwowiaków".
Pozdrawiam i wieczorem działam
.png)
.png)
PAP napisał(a):PODSUMOWANIE SRB
Minusy ... czyli co nam się nie podobało lub negatywnie zaskoczyło![]()
* wyższy, niż wcześniej na tej wycieczce, odsetek męskich cwaniaczków wszelakiej maści
.png)
plavac napisał(a):PAP napisał(a):PODSUMOWANIE SRB
Minusy ... czyli co nam się nie podobało lub negatywnie zaskoczyło![]()
* wyższy, niż wcześniej na tej wycieczce, odsetek męskich cwaniaczków wszelakiej maści
Hmm, przypomina mi się "dyskusja" w temacie niepodległości Kosowa i ocenianie wyższości narodu serbskiego nad albańskim i odwrotnie.
Nie wywołasz do tablicy obrońców tego pierwszego ?![]()
.png)
RobCRO napisał(a):eee...bez przesady, we Lwowie mieszkałem u pewnej Polki i woda była cały czas, co prawda, miałem kłopot z odpalaniem grzejnika (bojlera) i wtedy pozostawała tylko zimna:(
.png)
MWN napisał(a):A na którym piętrze mieszkałaś?
Ich problemem geologicznym jest to, że nie było takiego kataklizmu, żeby ten syf pogrzebać i zaorać. Kolejny burmistrze też bądzie obiecywał i kolejny, i kolejny...
.png)
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe