Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

EURO 2016 Francja- Komentarze

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.06.2016 23:19

greenrs napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):[b]Typowanie meczu

1:1 – 1 (karne: Portugalia)

Ja oprócz mojego widzę jeszcze DCK, który tak typował... więc razem to 2!

DCK ... i drugi greenrs - GRATULACJE :idea:
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 30.06.2016 23:25

Kiepura napisał(a):Po obejrzeniu sparingów widzę to tak.

Pozostanie w grupie - nie rozpatruje takiego wariantu, totalna porażka.
Szesnastka - etap do gry dalej, spory niedosyt.
Ósemka - nominał.
Czwórka - ogromny sukces.
Wyżej niż czwórka - megahistoryczny sukces.

Tak jak napisałem ósemka to jest to czego oczekiwałem i na co stać tą drużynę. Życie pokazało jednak, że odnieśliśmy ogromny sukces.
Szkoda karnych, bo była szansa na sukces, który już pewnie za mojego życia nam nie przypadnie.
Dzięki za walkę i piękne chwile.

Niestety alechandro ma trochę rację. Jak miną emocje, to dotrze to do każdego.
Graliśmy swego rodzaju chujnie przez cały turniej. Styl mniej więcej taki jak prezentowali Włosi przez ostatnie czterdzieści lat na wszystkich turniejach (oprócz obecnego). Tylko celowych fauli nie robiliśmy.

Słabsi byli Ci, którzy mieli być siłą napędową ataku (aż strach napisać którzy).
Do większych sukcesów brakuje nam...
Brakuje nam w pierwszej jedenastce dwóch trzech klasowych zawodników, w szczególności rozgrywającego.
Brakuje nam zawodników z ławki, którzy wniosą jakość.
Niestety nie mamy takich zawodników i z nieba nam nie spadną.

Na kolanach do Częstochowy i dziękować za formę życia Pazdana. Zniwelował to co straciliśmy z przodu.

Mając na uwadze to co napisałem powyżej uważam, że odnieśliśmy ogromny sukces i chwałą Nawałce za to, że wycisnął z tego co miał maxa.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.06.2016 23:27

alechandro napisał(a):Tak się kończy minimalizm i myślenie, że jakoś to pójdzie w karnych...

Co prawda zaszliśmy dosyć daleko w tym turnieju i wypada powiedzieć dziękuję...za emocje..za ambicję...za grę...
Ale...trudno się nie zgodzić z tym minimalizmem ...
Nawałka ma taki styl prowadzenia reprezentacji i tak to właśnie wygląda....
Z pewnością więksi fachowcy niż na forum o tym będą mówić i oceniać tą drużynę....gołym okiem widać że strzelanie dużo bramek to nie jest to co Nawałka lubi najbardziej...
Nie mniej jednak wracają do Polski z podniesioną głową i nie mają się czego wstydzić.... :wink:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 30.06.2016 23:42

Najmocniej przepraszam uczestników tego wątku, jak i wszelkiej maści adminów i moderatorów, ale nie będę szukał odpowiedniego trenu Kochanowskiego. Jest mi zwyczajnie w chuj przykro, smutno... Jeśli nasi grali nędzę w turnieju, a awansuje Portugalia, to ja przepraszam bardzo, bo Portugalia w turnieju nie grała nic.

Potworny smutek z jednej strony, ale z drugiej potworna duma. Skończył się czas wieszania psów, mam nadzieję. Mamy dobrą drużynę. Fakt, poza Kapustka, robi się problem na ławce, ale teraz jest czas, aby ta drużyna się ukształtowała w jeden monolit.

Zdrowie!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.06.2016 23:45

Punktu na bonus 5 punktów stracili :idea:

Obrazek Polska - 4
andrzejk1975, JackDaniels, kaszubskiexpres, roxi

Jest mi przykro razem z nimi :cry: :cry: :cry: :cry:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.06.2016 23:48

MRK napisał(a): Mamy dobrą drużynę. Fakt, poza Kapustka, robi się problem na ławce, ale teraz jest czas, aby ta drużyna się ukształtowała w jeden monolit.

Powalczą już niedługo w eliminacjach MŚ 2018 ..... z dobrym skutkiem :idea:
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 30.06.2016 23:53

MRK napisał(a):Zdrowie!

A pewnie że zdrowie!! właśnie siedzę w CRO i byłem w knajpie na meczu... Chorwaci nam kibicowali, Czesi chyba też... było sporo Austriaków ale to młodzież która się przed 23-nachłała... i ciężko coś powiedzieć. Reprezentacja jest ok, jest siła zaangażowanie i jedność! i to jest ważne... kij z ME Europy teraz czekamy na Mistrzostwa Świata, na pewno będą nas losować z lepszego koszyka...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.07.2016 00:02

yzedef napisał(a):... kij z ME Europy teraz czekamy na Mistrzostwa Świata, na pewno będą nas losować z lepszego koszyka...

Eliminacje MŚ 2018 już rozlosowane. :idea:

Nasza grupa E:
Kazachstan
Armenia
Czarnogóra
Polska
Dania
Rumunia

mistrzostwa-swiata-rosja-2018-t48917.html

Mimo stosunkowo łatwej grupy o awans nie będzie łatwo :idea:
Bezpośredni awans tylko z pierwszego miejsca, miejsce drugie - gra w barażach.
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 01.07.2016 00:08

Janusz Bajcer napisał(a):
yzedef napisał(a):... kij z ME Europy teraz czekamy na Mistrzostwa Świata, na pewno będą nas losować z lepszego koszyka...

Eliminacje MŚ 2018 już rozlosowane. :idea:

Nasza grupa E:
Kazachstan
Armenia
Czarnogóra
Polska
Dania
Rumunia

mistrzostwa-swiata-rosja-2018-t48917.html

Janusz... nie łap mnie za słówka.. mocno kibicowałem z cała rodziną :), naprawdę sporo Karlovacko poszło więc wybacz :P
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.07.2016 00:11

yzedef napisał(a):Janusz... nie łap mnie za słówka.. mocno kibicowałem z cała rodziną :), naprawdę sporo Karlovacko poszło więc wybacz :P

Nie łapię - przypominam.
U mnie też sporo "Namysłowa" poszło :P :lol:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 01.07.2016 00:29

Marylka Rodowicz pojechała po Polakach.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.07.2016 00:31

kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 01.07.2016 07:35

Nie przegraliśmy w regulaminowym czasie żadnego meczu.

Nasi nie grali finezyjne, ale kto grał.

Teraz Russia.

Tam nie pozwolą rozwinąć sektorówki :)
giba0909
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) giba0909 » 01.07.2016 07:51

Nie było źle jednak myślałem, że będzie inaczej to wyglądać. Mamy dwie armaty, które miały nastrzelać bramek. Miał wykreować się Zieliński. Szacun dla Fabiana za interwencje w meczach jednak na 9 karnych chyba ani raz nie wyczuł strzału i nie rzucił się tam gdzie trzeba. Optymizm jest ale ze Szwajcarią i Ukrainą nie zagraliśmy dobrze i mogliśmy te mecze przegrać. Wiem, że łatwo się mówi z fotela ale po strzeleniu bramki Portugalii chyba trzeba było rzucić im się z całych sił do gardeł i ich dobić. No cóż trudno. Nie można chłopakom odmówić zaangażowania. Dziękujemy.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 01.07.2016 08:00

Smutno mi Panie.......

Tym bardziej, że nie przegraliśmy z drużyną lepszą.
Farta jednak trochę mieliśmy kiedy nie zagwizdano w pierwszej połowie karnego za faul Pazdana na Ronaldo.
W karnych fart się już jednak skończył.
Paradoksalnie dotknęło to najlepszego we Francji Błaszczykowskiego...

Mam nadzieje, że Nawałka podpisze nowy kontrakt i znajdzie 4-5 zawodników, których mógłby wpuścić z ławki.
Bo na razie to nie mamy tam nic ciekawego.
A może mamy, tylko o tym nie wiemy?

Drabinkę w tym turnieju mieliśmy taką, że druga taka już się chyba nie trafi.
Tym bardziej szkoda...

Brawa jednak dla chłopaków !
Wstydzić się nie mamy czego a i powodów do dumy niemało... :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

EURO 2016 Francja- Komentarze - strona 190
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone