Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

EURO 2016 Francja- Komentarze

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.06.2016 20:55

Dobrze się ogląda i chyba, na dwóch się nie skończy... :D :smo:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 17.06.2016 20:55

CROberto napisał(a):Co Chorwaci tam nawydziwiali ? bo nie widziałem... :?

Zamiast "dobić" Czechów, pozwolili sobie strzelić kontaktową bramkę, potem kibicie "pomogli" racami, wybijając ich z rytmu, a na koniec przypadkowy karny i posprzątane.

Hiszpanie zdemolują Turków jak tak dalej pójdzie.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.06.2016 20:57

Kibolstwo z Chorwacji chce wywalenia Chorwacji z mistrzostw :evil:
Arcymistrzowie głupoty :evil: :twisted:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.06.2016 21:00

CROberto napisał(a):Z punktów trzech- zero....ech...
Co Chorwaci tam nawydziwiali ? bo nie widziałem... :?

Na boisku Chorwaci prowadzili 2:0, potem bramka kontaktowa Czechów z akcji i w doliczonym czasie wykorzystany karny dla za rękę w polu karnym.
No i od 0:2 zrobiło się 2:2

Na trybunach chorwaccy kibice rzucali racami :x :twisted:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.06.2016 21:11

Morata Turków dobija na 3 - 0
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 17.06.2016 21:16

Janusz Bajcer napisał(a):Na boisku Chorwaci prowadzili 2:0, potem bramka kontaktowa Czechów z akcji i w doliczonym czasie wykorzystany karny dla za rękę w polu karnym.
No i od 0:2 zrobiło się 2:2

Na trybunach chorwaccy kibice rzucali racami :x :twisted:

Dzięki 8) jak wrócę do chałupy to wrzucę na neta...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.06.2016 21:21

No to 31 trójek poszło się paść :oczko_usmiech: można zapisywać jedynki :idea:
Szansę na rrójki zachowało 6 typerów.
Hiszpania pierwszą drużyną, która strzela więcej niż dwie bramki w jednym meczu ... i jak nie odpuści, to może strzelić więcej....
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.06.2016 22:01

Za 3:0
3 trójki: anakin, JackDaniels, kor_nick.
45 jedynek
5 zer

Wirtualne podium :oczko_usmiech:

sandomingo - 30 pkt

DCK - 26 pkt

Janusz Bajcer - 25 pkt
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 17.06.2016 22:30

alechandro napisał(a):wrogo nastawiony do Włochów jak kiepura

Drogi alechandro, pochlebiasz sobie, że reprezetancja Włoch wzbudza we mnie jakiekolwiek uczucia. Oglądam ją raz na ruski rok, podobnie jak drużyny włoskie, dziwnym trafem zawsze w zasadzie od kiedy pamiętam jest przewidywalnie to samo. Rozumiem, że Ci się to podoba, cóż jedni lubią smukłe blondynki a inni przysadziste rude. Ale ponieważ ja takiej piłki nie lubię to piszę jak uważam, przykro mi. Nawet jakby miało to wzbudzić furie 3/4 forum jak swego czasu moje poglądy na temat Lewandowskiego.

Ale, żeby nie było Ci przykro to powiem, ze cenie pewne elementy Twojej ulubionej reprezentacji na przykład waleczność w treści. Choć forma tej treści czyli gra faul nie budzi mojej sympatii. Cenie ich także za to, że z zasady nie znajdę tam w dużych ilościach Indian i chińczyków oraz osadników z zza południowego i wschodniego wybrzeża Morza Śródziemnego.
I także za to, że śpiewają hymn z rzadko spotykaną porywająca nawet postronnych pasją.

W przeciwieństwie na przykład do zawodników pewnej drużyny z którą wczoraj graliśmy, gdzie hymn mamrotał tylko co drugi z tych bledszych a reszta stała jakby w gówno wdepnęła.

Lednice napisał(a):Kibolstwo z Chorwacji chce wywalenia Chorwacji z mistrzostw :evil:
Arcymistrzowie głupoty :evil: :twisted:

To do Ciebie i do innych "radykalnych".
Znasz przyczyny, przebieg, racje stron konfliktu, który tam trwa od jakiegoś czasu ? Z pierwszej ręki od kibiców, działaczy itd.
Jak znasz to się podziel z nami tą wiedzą.
Ja chętnie posłucham, bo poza tym, że jest konflikt nie wiem nic.
I dlatego nie będę wydawał ocen. Jedynie wyrażę ubolewanie, że do takiej sytuacji doszło.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.06.2016 22:36

Jest to arcymistrzostwo głupoty, bo choćby nie wiem, co się działo w krajowym "piekle",
to bójki kibiców jednej narodowej drużyny między sobą i rzucanie rac na boisko
nie da się inaczej określić :twisted: :evil: :roll:

Jest to tylko i wyłącznie efektowne strzelanie sobie w stopę, ale kibolstwu chyba o to chodzi :twisted: :evil: :roll:

Na złość krajowym "wrogom" w chorwackim związku piłki nożnej wyje... naszą reprezentację z mistrzostw :twisted: :evil:
A co, damy radę :cry: :oops:

Przerażające :twisted: :cry: :evil: :roll:
A za kibolstwo cierpią piłkarze :twisted: :twisted: :twisted:
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/eu ... now/9b2r1e
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 17.06.2016 22:55

Vjetar napisał(a):
walp napisał(a):Jest dobrze. Mamy drugie miejsce w grupie i przed nami mecz z Ukrainą.

A może być pierwsze.
Będzie co dzieciom opowiadać. :wink:

Może być pierwsze, oczywiście. :wink:
Mamy w naszej grupie taką sytuację, że gdyby w ostatnim meczu, Polska wygrała z Ukrainą 2:0, a Niemcy pokonali Irlandię Płn. 1:0,
to pierwsze dwie drużyny, miałyby tę samą ilość punktów oraz bramek.

W takiej sytuacji, o kolejności drużyny w grupie decyduje wskaźnik fair play, obliczany na podstawie liczby żółtych i czerwonych kartek, a gdyby liczba tych okazała się identyczna, w ostateczności zadecyduje współczynnik UEFA, któremu za podstawę do wyliczeń służą kwalifikacje i turniej finałowy Euro 2012
oraz mistrzostw świata 2014, a także kwalifikacje Euro 2016.
Jackar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jackar » 17.06.2016 23:44

Lednice napisał(a):Jest to arcymistrzostwo głupoty, bo choćby nie wiem, co się działo w krajowym "piekle",
to bójki kibiców jednej narodowej drużyny między sobą i rzucanie rac na boisko
nie da się inaczej określić :twisted: :evil: :roll:

Jest to tylko i wyłącznie efektowne strzelanie sobie w stopę, ale kibolstwu chyba o to chodzi :twisted: :evil: :roll:

Na złość krajowym "wrogom" w chorwackim związku piłki nożnej wyje... naszą reprezentację z mistrzostw :twisted: :evil:
A co, damy radę :cry: :oops:

Przerażające :twisted: :cry: :evil: :roll:
A za kibolstwo cierpią piłkarze :twisted: :twisted: :twisted:
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/eu ... now/9b2r1e

Zgodzę się z Tobą, że za zachowanie kibiców/kiboli cierpią piłkarze.
Nie jestem jakimś wielkim "znafcom" chorwackiego piekiełka, ale z tego co wiem to mają tam niezły burdel. :evil:

Chorwackim związkiem oraz ligą rządzi kliku kolesi z tylnego fotela (m.in. prezes Dynama Zagrzeb), którzy mają już kilka spraw w sądzie za: ustawianie wyników, pranie pieniędzy, przekręty w transferach i.t.p. :evil:
Kibice/kibole próbują walczyć z obecną sytuacją, doszło np. do zgody pomiędzy fanami Dynama Zagrzeb oraz Hajduka Split.
Czy rzucanie rac na boisko w trakcie meczu jest dobrym sposobem na walkę z oligarchami chorwackiego futbolu? Nie wiem.

Ja bym nie rzucał.

Ps. Doszło do takiej sytuacji, że w Dubrowniku zawisł transparent, nazywając reprezentantów Chorwacji - synami Judasza :roll:
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 18.06.2016 06:33

Myślę że Chorwatów wykluczą z EURO , na pewno będzie kara , to nie pierwsze incydenty z kibicami chorwackimi .
Powinno wykluczyć się kibiców a nie piłkarzy .
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 18.06.2016 07:17

Jackar napisał(a):
Ps. Doszło do takiej sytuacji, że w Dubrowniku zawisł transparent, nazywając reprezentantów Chorwacji - synami Judasza :roll:

Obrazek

http://dalmatinskiportal.hr/sport/poruka-hns-u-sa-sucidra-prodali-ste-nase-snove--judini-sinovi-/13275

[url]http://www.index.hr/tema/euro-2016/poruka-hns-u-iz-splita-prodali-ste-naše-snove-judini-sinovi-900373[/url]

To nie jest chyba baner przeciwko reprezentantom tylko działaczom HNS. A to spora różnica.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 18.06.2016 15:02

Kiepura napisał(a):Znasz przyczyny, przebieg, racje stron konfliktu, który tam trwa od jakiegoś czasu ? Z pierwszej ręki od kibiców, działaczy itd.

Konflikt, konfliktem, ale jaki to ma mieć wpływ na ocenę debilizmu, który widzieliśmy wczoraj?
Ma on coś usprawiedliwiać?
Bo nie bardzo rozumiem........

Gdybyś to w ten sposób tłumaczył, to np. podczas MŚ rozgrywanych w Afryce, kibice reprezentacji Rwandy mogą na legalu walić z kałacha na stadionie, bo przecież konflikt plemion hutu i tutsi daje im do tego mandat.
A pewnie nikt ( z postronnych) nie ma bladego pojęcia o co tam chodzi.

Jak słyszę w Polsacie objawił się nowy "fachowiec" Jacek Ziobro.. :roll:

Patrząc na takiego Hazarda czy De Bruyne mam wrażenie, że się im najzwyczajniej nie chce grać..
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

EURO 2016 Francja- Komentarze - strona 139
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone