Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dawno nie zaglądałem na forum. Nie ma , żadnych propozycji ? Hm, dziwne, bardzo dziwne. Czy naprawde jest tak żle, że nie może być lepiej. Czyżby lot na przechwycenie nie udał się???
darek1 napisał(a):Dawno nie zaglądałem na forum. Nie ma , żadnych propozycji ? Hm, dziwne, bardzo dziwne. Czy naprawde jest tak żle, że nie może być lepiej. Czyżby lot na przechwycenie nie udał się???
Zetka właśnie wczoraj dowiedziałem się od Karola, że jesteśmy sąsiadami z jednego osiedla ale jaja hehe. Mieszkamy w takiej samej odległości od "Pizzerii Pod Schodami" na Warszawskiej . Jakie te Hielce są małe
e.zetka napisał(a):Chodziłam tam do przedszkola A ja na Warszawskiej, naprzeciwko Politechniki
Teraz mój syn tam chodzi ... a to masz trochę dalej do "Pizzeri Pod Schodami" - Karolowi musiało się coś pomieszać z kierunkami , ale wcale mu się nie dziwię - wieżowców jest dużo przy Warszawskiej. Mówił, że mieszkasz w wieżowcu przy jakimś parkingu strzeżonym to skojarzyłem, że w wieżowcu na rogu Warszawskiej i Orkana, ale z tego co piszesz to mieszkasz na Sadach