Też jestem w szokulotnikwsk napisał(a): ...ale że BEemka nie dała rady nawet z kraju wyjechać![]()
Nadal jeździ tyle że dla kogo innego.
.png)
Też jestem w szokulotnikwsk napisał(a): ...ale że BEemka nie dała rady nawet z kraju wyjechać![]()
.png)
.png)
, wszystko takie znajome .png)
gusia-s napisał(a):Też jestem w szokulotnikwsk napisał(a): ...ale że BEemka nie dała rady nawet z kraju wyjechać![]()
nasza poprzednia poczciwa Bunia ciągała budę po chorwackich drogach aż miło. Ostatni jej wyjazd do Cro odbyła jako 27 latka
Nadal jeździ tyle że dla kogo innego.
beatabm napisał(a):Nie powiem, niezły początek![]()
![]()
![]()
Nie do pozazdroszczenia. Szczęście w nieszczęściu ze to jeszcze w Polsce.
Mam nadzieję ze dalej będzie już tylko lepiej
anka581 napisał(a):Dopiero teraz dołączyłam ,ale czekam na dalsza relację z zapartym tchem
renatalato napisał(a):Dotarłam, będę czytała i oglądała z utęsknieniem, wszystko takie znajome
![]()
pozdrawiam
Renata
mysza73 napisał(a):Nieźle się zaczęło ... nudy nie ma
Trajgul napisał(a):No właśnie, nudy nie ma. Fajnie się czyta, jak się komuś coś dzieje z autem po drodze. Na szczęście jechaliście na 2 auta, więc na pewno zawsze łatwiej i raźniej
.

.png)
słoma79 napisał(a):beatabm napisał(a):Nie powiem, niezły początek![]()
![]()
![]()
Nie do pozazdroszczenia. Szczęście w nieszczęściu ze to jeszcze w Polsce.
Mam nadzieję ze dalej będzie już tylko lepiej
lepiejchociaż z usług PZU jeszcze skorzystamy...
.png)
my jedziemy tak 

.png)
mysza73 napisał(a):To pewnie dlatego przyszłe wakacje planujesz samolotemsłoma79 napisał(a): chociaż z usług PZU jeszcze skorzystamy...![]()
A właśnie ... Pelo cały czas aktualny?
Ja już mam bilety, apartman i auto
.png)
mysza73 napisał(a): Ja już mam bilety, apartman i auto
.png)
Mikromir napisał(a): Coś się jeszcze zepsuło na miejscu?... I jak wrażenia znajomych z tej riwiery?

Powrót do Nasze relacje z podróży