Ja tam mężowi nie bronię w kuchni pitrasić, ale sprzątania trochę mam
.png)
Jolanda napisał(a):panowie wy lepiej nie experymentujcie w kuchni,może bar mleczny odwiedzic![]()
.png)

.png)
Serce w pasy napisał(a):Jolanda napisał(a):panowie wy lepiej nie experymentujcie w kuchni,może bar mleczny odwiedzic![]()
ooooooooo wypraszam to sobie! jak ja sam zostawałem w domu przez miesiąc, to za punkt honoru postawiłem sobię pranie, prasowanie i gotowanie i oczywiście sprzątanie, i ani razu nie pojechałem,ani do knajpy ani do rodziców na obiad.
Schudłem jakieś 43kg
Jolanda napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Jolanda napisał(a):panowie wy lepiej nie experymentujcie w kuchni,może bar mleczny odwiedzic![]()
ooooooooo wypraszam to sobie! jak ja sam zostawałem w domu przez miesiąc, to za punkt honoru postawiłem sobię pranie, prasowanie i gotowanie i oczywiście sprzątanie, i ani razu nie pojechałem,ani do knajpy ani do rodziców na obiad.
Schudłem jakieś 43kgładny mi punkt honoru
mój małżonek jakby tyle schudł
..........drzwi nie musiałby otwierac
przez dziurke od klucza... spokojnie by wszedł
.png)
Moi starannie niby maskująrenatalato napisał(a):No teraz wiem dlaczego Piotrek zaczął się udzielać w temacie kulinarnym, prawdopodobnie
sam szparagi ugotował
![]()
Ja tam mężowi nie bronię w kuchni pitrasić, ale sprzątania trochę mam
.png)
Nie dziękuję.. żeby nie zapeszycJoanka23 napisał(a):
No to Jolcia trzymam kciuki, żeby wszystko szybko wróciło do normy jak najszybciej!
.png)
.png)
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko