Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 08.01.2020 18:36

Dobry wieczór. :wink:

Po koniec starego roku, otworzyli nam kawałek bydgoskiej obwodnicy. :)
Budowę tego odcinka miałem okazję obserwować codziennie i byłem pod dużym wrażeniem, patrząc w jakim tempie jest budowany.

Obrazek

Musimy jeszcze trochę poczekać, zanim S5 dojedziemy do Poznania, a jeszcze dłużej zanim będzie można dojechać
do węzła Nowe Marzy, na A1.
Łukasz789
Cromaniak

Postnapisał(a) Łukasz789 » 10.01.2020 09:09

Dzień dobry , wracam po 5latach...
Trajgul
Cromaniak

Postnapisał(a) Trajgul » 10.01.2020 09:44

walp napisał(a):Musimy jeszcze trochę poczekać, zanim S5 dojedziemy do Poznania, a jeszcze dłużej zanim będzie można dojechać

Patrząc na nierozstrzygnięte w grudniu przetargi, na oba odcinki (na południe i północ od Bydzi) i rozbieżności cenowe, trochę jeszcze poczekamy.
dallaska
Cromaniak

Postnapisał(a) dallaska » 10.01.2020 20:22

z jakiej strony sciagnac sobie jakiegos worda bezpłatnego zeby napisac cv? bo nie wiem jak dodam jako załacznik zeby to otworzyło sie u pracodawcy?
greenrs
Koneser

Postnapisał(a) greenrs » 11.01.2020 16:49

dallaska napisał(a):z jakiej strony sciagnac sobie jakiegos worda bezpłatnego zeby napisac cv? bo nie wiem jak dodam jako załacznik zeby to otworzyło sie u pracodawcy?

Zainstaluj sobie darmowy Open Office. Do pisania prostych dokumentów wystarczy. Można je zapisać w formacie .doc, który obsługuje Word.

Dzień dobry.
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 11.01.2020 16:56

Ale skąd to wziąć? :oczko_usmiech:
Stąd :arrow: https://www.openoffice.org/pl/download/index.html

Dobry wieczór wszystkim. :wink:
dallaska
Cromaniak

Postnapisał(a) dallaska » 11.01.2020 19:56

dziekuje :papa:
maxredaktor
Cromaniak

Postnapisał(a) maxredaktor » 12.01.2020 11:29

W google docs też możesz napisać. Masz tam nawet szablon pod CV.
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 17.01.2020 19:58

Dobry wieczór. :wink:

Macie zimę w środku zimy?
U nas +2 st., sucho i bez śniegu.

Na forum bardzo spokojnie. Gdybym zaczął pisać relację, to chyba mało kto by zauważył. :oczko_usmiech:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 17.01.2020 21:04

walp napisał(a):Na forum bardzo spokojnie. Gdybym zaczął pisać relację, to chyba mało kto by zauważył. :oczko_usmiech:

Gdybyś zaprosił sąsiadów/znajomych do komentowania (co ostatnio modne :roll: ) to gwarantuję Ci, że nie. :mrgreen:

Więc weź się za pisanie. :D

Dobry wieczór.
greenrs
Koneser

Postnapisał(a) greenrs » 18.01.2020 00:56

anakin napisał(a):
walp napisał(a):Na forum bardzo spokojnie. Gdybym zaczął pisać relację, to chyba mało kto by zauważył. :oczko_usmiech:

Gdybyś zaprosił sąsiadów/znajomych do komentowania (co ostatnio modne :roll: ) to gwarantuję Ci, że nie. :mrgreen:

Więc weź się za pisanie. :D

Dobry wieczór.

Myślę, że nawet zapraszać nie musiałbyś. Na pewno wielu przyczaiło się i czeka... jak ja :D
Grzegorz dobrze radzi - weź się za pisanie :wink:

Dobranoc.
ajdadi
AJDADI

Postnapisał(a) ajdadi » 18.01.2020 14:32

walp napisał(a):Musimy jeszcze trochę poczekać, zanim S5 dojedziemy do Poznania, a jeszcze dłużej zanim będzie można dojechać

Dobrze, że chociaż z Poznania S5 na południe idzie już normalnie jechać...jakby nie patrząc od 2012 roku...poślizg taki delikatny...krótko mówiąc... :wink:

Dzień dobry.
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 18.01.2020 15:17

anakin napisał(a):Gdybyś zaprosił sąsiadów/znajomych do komentowania (co ostatnio modne :roll: ) ...

Ostatnio znajomi zaprosili nas. Zaproponowali "chorwacki wieczór". Chcieliby się tam wybrać i chcą dowiedzieć się paru rzeczy.
anakin napisał(a):Więc weź się za pisanie. :D
greenrs napisał(a):Myślę, że nawet zapraszać nie musiałbyś. Na pewno wielu przyczaiło się i czeka... jak ja :D
Grzegorz dobrze radzi - weź się za pisanie :wink:

Koledzy, dziękuję za wsparcie. :) Biorę to pod uwagę. :lol:

ajdadi napisał(a):Dobrze, że chociaż z Poznania S5 na południe idzie już normalnie jechać...jakby nie patrząc od 2012 roku...poślizg taki delikatny...krótko mówiąc... :wink:

Z Poznania w stronę Bydgoszczy, też stopniowo oddają kolejne odcinki. Najgorzej jest od Bydgoszczy do Nowych Marzów.
Zarówno do Poznania, jak i do Trójmiasta jeżdżę dość często, więc czekam z utęsknieniem na zakończenie prac.

Ugodnu subotu želim svima. :wink:
elka21
Mistrz Europy UEFA

Postnapisał(a) elka21 » 19.01.2020 13:26

walp napisał(a):Na forum bardzo spokojnie.

Poczekaj jeszcze trochę, a się zacznie: jak jechać, którędy jechać, o której jechać, gdzie jechać, gdzie kupić winietę, i czy w ogóle warto jechać 8O :lol:
walp napisał(a):Macie zimę w środku zimy?

U mnie wiosna +7
Dzień dobry :papa:
madziaimaciek
Cromaniak

Postnapisał(a) madziaimaciek » 21.01.2020 08:04

,,Dzindobry,,
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko