.png)
te kiero napisał(a):Dobry wieczór,
coś Mańka (maniust) dawno nie było ...
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Na FB jest - ale na próbę kontaktu nie odpowiada ....
.png)
Trajgul napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Na FB jest - ale na próbę kontaktu nie odpowiada ....
Oczywiście nikt nikomu nie musi się tłumaczyć ale wielokrotnie widziałem, że po 5 czy 10 latach pisania taki człowiek, odchodził z danego forum (niejednokrotnie znając się osobiście z niektórymi użytkownikami). Oczywiście nie biorę pod uwagę przyczyn zdrowotnych, osobistych itp. Nie widziałem chyba nigdy wpisu w stylu "dobra, znudziło mi się, spadam, wszystkiego dobrego". Trochę zastanawia mnie takie zachowanie.
.png)
te kiero napisał(a):maniust raczej mocno zapracowany, zabiegany, a może i w Cro nie był w tym roku...

te kiero napisał(a):coś mi się kojarzy, że były tu już takie pożegnania - np. lubelskiego - a
.png)
greenrs napisał(a):te kiero napisał(a):maniust raczej mocno zapracowany, zabiegany, a może i w Cro nie był w tym roku...
A co to ma do rzeczy? Ja nie byłem pięć lat a ciągle tu jestem![]()
anakin napisał(a):te kiero napisał(a):coś mi się kojarzy, że były tu już takie pożegnania - np. lubelskiego - a
Oj, więcej było "spektakularnych" pożegnań, przy których Rejtan wygląda jak ubogi krewny.![]()
tylko nie wiem czy to będzie mile, parę razy się oberwało na początku Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko