Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 11.11.2017 14:51

Dzień dobry.

bonar napisał(a):Dzisiaj Święto Niepodległości.

Było uroczyście, tylko szkoda, że pogoda nie dopisała.
DSCN0085_DxO.jpg

DSCN0081_DxO.jpg

DSCN0083_DxO.jpg

Pierwszy raz nasze miasteczko znalazło się na trasie Bydgoskiego Rowerowego Rajdu Niepodległości, który odbywa się w dniu Święta Odzyskania Niepodległości, na dystansie 111 km. Taki dystans w kiepskiej pogodzie - jestem pełen uznania. :wink:

DSCN0097_DxO.jpg

Vjetar napisał(a):Flaga wywieszona. :)

i pięknie powiewa. :)
ajdadi
AJDADI

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 12.11.2017 12:34

Dzień dobry.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 12.11.2017 13:27

Dzień dobry.
Zbyszko666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbyszko666 » 12.11.2017 14:48

Dzień dobry. Pora na regenerację :)
Obrazek
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.11.2017 08:11

Dzień dobry. :lol:

Według kalendarza 2017 do końca roku pozostało jeszcze (wliczając dzisiejszy dzień) 33 dni roboczych oraz 16 dni wolnych od pracy, uwzględniając święta oraz weekendy.
ajdadi
AJDADI

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 13.11.2017 08:13

Dzień dobry.
Andzia*
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andzia* » 13.11.2017 09:29

Dzień dobry po dłuższym weekendzie.
Pogoda - bleeeeee......
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 13.11.2017 16:28

Janusz Bajcer napisał(a):Według kalendarza 2017 do końca roku pozostało jeszcze (wliczając dzisiejszy dzień) 33 dni roboczych oraz 16 dni wolnych od pracy, uwzględniając święta oraz weekendy.

Mam jeszcze 37 dni urlopu.

Dzień dobry.
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 13.11.2017 19:55

Dobry wieczór wszystkim .

Piszę tutaj bo tam gdzie chciałbym nie mogę. ktoś ogranicza mi wolność wypowiedzi ,a to pod trybunał się nadaje i do rzecznika praw człowieka ! demokracja zagrożona !

Ale jaja , wątek zgłoszenia i sugestie / bany i ostrzeżenia .został zablokowany przez admina bo ludzie po mnie prosili się o bana ! pokazując im modom i adminowi gdzie to mają i że żle czynią nadmierną ilością banów !

Wielki dzięki Pani Bajcer , zagoniliśmy was w kozi róg :mrgreen: :mrgreen: .

tego wątku raczej nie zablokujecie . do rzeczy :

Jestem na innym forum Tematycznym i tam Ban to sporadyczność ! , a Moderator uprzejmie prosi żeby tak więcej nie robić . u przejmnie i my się uprzejme stosujemy bo traktowani jesteśmy po koleżeńsku a nie z góry batem !

Natomiast wy ślepo idziecie i skutecznie banujecie ludzi za BZDURY ! wiem to jest Zabawa , ale daje satysfakcje nie ? lubicie Banować , to takie Trochę jak ząbek władzy . Stalin też banował za głupi żart ! kulą w łeb ! .

Powinniście się z Adminem zastanowić nad dalszą realizacja tego regulaminu .

A ja bym miał pomysł ! zaczerpnięty z FB , są tu osoby które notorycznie się nie lubią i sobie lub innym dokuczają .

- czy dało by się właczyć taką wtyczkę , by przy userze , który np. mnie atakuje w kolejnych wątkach/ postach , jak to dawno temu robił mój przyjaciel Anakin :papa: , taki guzik w którym mógłbym zablokować jego posty , tak żebym ich nie widział , lub on moich ? ale inni by widzieli nasze posty w wątku do czasy gdy ich ktoś nie zablokuje .

W ten sposób sami bysmy sobie dobierali pozytywnych "znajomych" lub blokowali niechcianych tak jak to jest na FB i dskusja byłaby bez potyczek , czyli to my dawalibyśmy takie miniminimini bana userowi żeby nie czytał i nie komentował .

Wiecie mielibyście mniej roboty i mniej banów i forum czyste od wulgaryzmów .

Pomijam fakt że ja tutaj przyjaciół nie mam oprócz jedego Domniemanego Anakina :D tylko on o tym jeszcze nie wie . :D :D
I naprawdę wierzcie mi na 200% , że jeśli mnie znów zbanujecie to ani mnie to nie obejdzie ,tyle co zeszłoroczny śnieg .

A świadczyć będzie tylko o was Admini i Moderatorzy

Pozdrawiam serdecznie , a teraz burza mózgów Moderatorów .
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 13.11.2017 20:09

auto_gt napisał(a):a teraz burza mózgów Moderatorów .

Pewnie już narobili w gacie, ale gratuluję wiary w siebie !
:)
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 13.11.2017 20:12

auto_gt napisał(a):Natomiast wy ślepo idziecie i skutecznie banujecie ludzi za BZDURY ! wiem to jest Zabawa , ale daje satysfakcje nie ? lubicie Banować , to takie Trochę jak ząbek władzy . Stalin też banował za głupi żart ! kulą w łeb ! .

Wielce niestosowne porównanie, no ale takie "w stylu".
auto_gt napisał(a):W ten sposób sami bysmy sobie dobierali pozytywnych "znajomych" lub blokowali niechcianych ...

W Panelu użytkownika jest zakładka "Przyjaciele i wrogowie". Możesz sobie posortować. :oczko_usmiech:

P.S.
Tak na marginesie, czy jest możliwość stosowania poprawnej interpunkcji?
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 13.11.2017 22:50

auto_gt napisał(a):Pomijam fakt że ja tutaj przyjaciół nie mam oprócz jedego Domniemanego Anakina :D tylko on o tym jeszcze nie wie . :D :D

Już Ci kiedys mówiłem, żebys sobie psa kupił zamiast szukać przyjaciela.
Zdechł?
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 13.11.2017 22:53

auto_gt napisał(a):...

Henio, Ty to jednak jajcarz jesteś :D

Dobry wieczór.
Zbyszko666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbyszko666 » 14.11.2017 05:35

Dzień dobry. Przyszły tydzień już temperatura na -
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.11.2017 07:52

Zbyszko666 napisał(a):Dzień dobry. Przyszły tydzień już temperatura na -

Czyli zima szybciej :wink: - bo do końca astronomicznej jesieni pozostaje 36 dni.

Dzień dobry :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko