Dobry wieczór wszystkim .
Piszę tutaj bo tam gdzie chciałbym nie mogę. ktoś ogranicza mi wolność wypowiedzi ,a to pod trybunał się nadaje i do rzecznika praw człowieka ! demokracja zagrożona !
Ale jaja , wątek zgłoszenia i sugestie / bany i ostrzeżenia .został zablokowany przez admina bo ludzie po mnie prosili się o bana ! pokazując im modom i adminowi gdzie to mają i że żle czynią nadmierną ilością banów !
Wielki dzięki Pani Bajcer , zagoniliśmy was w kozi róg

.
tego wątku raczej nie zablokujecie . do rzeczy :
Jestem na innym forum Tematycznym i tam Ban to sporadyczność ! , a Moderator uprzejmie prosi żeby tak więcej nie robić . u przejmnie i my się uprzejme stosujemy bo traktowani jesteśmy po koleżeńsku a nie z góry batem !
Natomiast wy ślepo idziecie i skutecznie banujecie ludzi za BZDURY ! wiem to jest Zabawa , ale daje satysfakcje nie ? lubicie Banować , to takie Trochę jak ząbek władzy . Stalin też banował za głupi żart ! kulą w łeb ! .
Powinniście się z Adminem zastanowić nad dalszą realizacja tego regulaminu .
A ja bym miał pomysł ! zaczerpnięty z FB , są tu osoby które notorycznie się nie lubią i sobie lub innym dokuczają .
- czy dało by się właczyć taką wtyczkę , by przy userze , który np. mnie atakuje w kolejnych wątkach/ postach , jak to dawno temu robił mój przyjaciel Anakin

, taki guzik w którym mógłbym zablokować jego posty , tak żebym ich nie widział , lub on moich ? ale inni by widzieli nasze posty w wątku do czasy gdy ich ktoś nie zablokuje .
W ten sposób sami bysmy sobie dobierali pozytywnych "znajomych" lub blokowali niechcianych tak jak to jest na FB i dskusja byłaby bez potyczek , czyli to my dawalibyśmy takie miniminimini bana userowi żeby nie czytał i nie komentował .
Wiecie mielibyście mniej roboty i mniej banów i forum czyste od wulgaryzmów .
Pomijam fakt że ja tutaj przyjaciół nie mam oprócz jedego Domniemanego Anakina

tylko on o tym jeszcze nie wie .
I naprawdę wierzcie mi na 200% , że jeśli mnie znów zbanujecie to ani mnie to nie obejdzie ,tyle co zeszłoroczny śnieg .
A świadczyć będzie tylko o was Admini i Moderatorzy
Pozdrawiam serdecznie , a teraz burza mózgów Moderatorów .