.png)
.png)
śmigacz napisał(a):Dzień dobry.
Dobra wiele znalazłem sam a dzisiaj nie mogę. Był temat w którym była cała strona albo i dwie linków do kwater w Cro. Było tego bardzo dużo niczym w kalendarzu wyjazdowymLinijka w linijkę. Ktoś mnie naprowadzi na ten temat?
.png)
śmigacz napisał(a):Klik nr 2 to właśnie to czego szukałem.
.png)
Pääkäyttäjä napisał(a):W cyfrowych czasach, ludzie są kalekami - szukać nie potrafią, nie wiedzą jak zadać pytanie a najlepiej to iść na łatwiznę.
.png)
Trajgul napisał(a):śmigacz napisał(a):Klik nr 2 to właśnie to czego szukałem.
Właśnie. Dość często, użytkownicy zostają odsyłani do banku kwater, a przecież tam nic nie ma
bank-kwater-f39.html
.png)
Trajgul napisał(a):Właśnie. Dość często, użytkownicy zostają odsyłani do banku kwater, a przecież tam nic nie ma
bank-kwater-f39.html
boboo napisał(a):Bo z głupotą jest jak z alkoholizmem.Pääkäyttäjä napisał(a):(...) Nie daj Boże, zwróć im uwagę...
Powiedz alkoholikowi, że nim jest, to:
- nie uwierzy
- obrazi się
.png)
Pääkäyttäjä napisał(a):boboo napisał(a):Bo z głupotą jest jak z alkoholizmem.Pääkäyttäjä napisał(a):(...) Nie daj Boże, zwróć im uwagę...
Powiedz alkoholikowi, że nim jest, to:
- nie uwierzy
- obrazi się
Nooo, a jak się rozejdzie, że ktoś o komputerach wie więcej, to "weź mi znajdź". Pomóc tak, ale bez przesady.
Przestałem robić za "support IT za flaszkę piwa" - potem czyjś problem staje się moim problemem.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko