.png)
greenrs napisał(a):Znajomy używał Z3. Narzekał na zimne kolory robionych zdjęć. Gdzieś słyszałem, że to powszechna wada smartfonów Sony.
.png)
walp napisał(a):Dobry aparat w smartfonie to teraz podobno podstawa, a używanie tradycyjnego aparatu fotograficznego jest chyba passe.
Po co nosić dwa urządzenia jak można jedno? Aparaty w najnowszych smartfonach dorównują już kompaktom a czasem je przewyższają.walp napisał(a):Jeżeli chodzi o smartfony, to u nas wszyscy upodobali sobie 華為技術有限公司 od P8 do P10.![]()
.png)
greenrs napisał(a):Po co nosić dwa urządzenia jak można jedno? Aparaty w najnowszych smartfonach dorównują już kompaktom a czasem je przewyższają.
.png)
.png)
greenrs napisał(a):Vjetar napisał(a):Czy ktoś używa Sony E5?
Jakie wrażenia? Ile wytrzymuje bateria? itd.?
Bo się zastanawiam....
Czytałem opinie w necie ale jestem nieufny.
Znajomy używał Z3. Narzekał na zimne kolory robionych zdjęć. Gdzieś słyszałem, że to powszechna wada smartfonów Sony. No ale to było jakiś czas temu. E5 to nowy model. Ma dobre opinie. Ale lepszy w podobnej cenie będzie chyba XA.
.png)
marze_na napisał(a):Skoro już rozmawiacie o smartfonach, to wtrącę się z pytaniem, może ktoś z Was coś podpowie.
Chcę kupić chrześnicy telefon i wiem, że podstawowy cel do jakiego będzie wykorzystywany to robienie zdjęć. Polecilibyście coś w cenie koło 700 zł?
.png)
greenrs napisał(a):weldon napisał(a):walp napisał(a):smartfona mamy cały czas przy sobie, a aparat fotograficzny nie zawsze
Dyskutowałbym
To nie Waldek napisał tylko ja. Ale rozwiń temat...
greenrs napisał(a):marze_na napisał(a):Skoro już rozmawiacie o smartfonach, to wtrącę się z pytaniem, może ktoś z Was coś podpowie.
Chcę kupić chrześnicy telefon i wiem, że podstawowy cel do jakiego będzie wykorzystywany to robienie zdjęć. Polecilibyście coś w cenie koło 700 zł?
Huawei P9 Lite
.png)
walp napisał(a):greenrs napisał(a):marze_na napisał(a):Skoro już rozmawiacie o smartfonach, to wtrącę się z pytaniem, może ktoś z Was coś podpowie.
Huawei P9 Lite
Obawiam się, że nie zmieści się w cenie.
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko