.png)

Serce w pasy napisał(a):... A tak przy okazji nie wiecie co mi grozi za zdemontowanie kratki w samochodzie- strasznie mnie denerwuje.
.png)
.png)
Serce w pasy napisał(a):Byle by do nas nie doszło, bo dziś parę godzin poświęciłem na odgruzowanie auta.
Joanka23 napisał(a):Serce w pasy napisał(a):... A tak przy okazji nie wiecie co mi grozi za zdemontowanie kratki w samochodzie- strasznie mnie denerwuje.
Jak Cię capną to w Polce jakiem 2-3 lata temu było 5000zł (jak to zrobisz nielegalnie)
.png)
Damian ma,ma i kasuje za to jak za zborze,przecież masz w dowodzie rejestracyjnym napisane czarno na białym ..Serce w pasy napisał(a):Joanka23 napisał(a):Serce w pasy napisał(a):... A tak przy okazji nie wiecie co mi grozi za zdemontowanie kratki w samochodzie- strasznie mnie denerwuje.
Jak Cię capną to w Polce jakiem 2-3 lata temu było 5000zł (jak to zrobisz nielegalnie)
Ale Policja ma takie prawa? 5tyś. Coś nie chce mi się wierzyć
A kto mi zabroni? dalej bbędzie 4ro osobowy tylko bez kratki.Jolanda napisał(a):a co do kratki to sam nie możesz jej zdemontowac
weldon napisał(a):Damian, a ty wiesz, że masz alarm powodziowy?
.png)
.png)
ufff no to ulga..ze to mycie byłoSerce w pasy napisał(a):A kto mi zabroni? dalej bbędzie 4ro osobowy tylko bez kratki.Jolanda napisał(a):a co do kratki to sam nie możesz jej zdemontowac
Odgruzowałem znaczy się umyłem, posprzątałem,odkurzyłem szybki od wewnątrz umyłem,nabłyszczyłem, oponki na czarno preparatem pociągnąłem takie tam. Wygląda jak z fabryki, dawno już mu się należało.
.png)
.png)
Nie to juz jest cipiec z ta pogodą ...weldon napisał(a):Na Bielanach przekroczyło.
http://www.tvn24.pl/-1,1659069,0,1,nad-warszawa-oberwanie-chmury-alarm-w-krakowie,wiadomosc.html
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko