Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jak nie urok to sraczka jak nie czarny kot to kobieta za kółkiem jakiś pech czy cuś
No.1 wyskoczyła z podporządkowanej na drogę główną, czarnym passeratii niczym Hołowczyc na trzecim oesie No.2 następna przeleciała mi przed nosem przez rondo jak Szurkowski na Tour De Pologne na pierwszym etapie No.3 jak statek widmo na wstecznym wyjechała mi na główną z parkingu, wprost pod moją czarną bestię
Powiedziałem dość zakupów i jazdy po mieście szybciutko i z okami dookoła głowy udałem się pod dom ... na szczęście dzień dobry w ten wiosenny poranek
Edit: Nieźle pizgało wczoraj na Pagu
Ostatnio edytowano 14.03.2016 14:43 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 2 razy
Dziś w TVP2 pierwszy odcinek nowej SONDY. Jestem ciekaw czy Rożkowi uda się odbudować dawną legendę. Moim zdaniem jest dobry i zasługuje na sukces... choć klimat dawnej Sondy i temperaturę sporów Kurka i Kamińskiego raczej odtworzyć się nie da
greenrs napisał(a):Dzień dobry Dziś w TVP2 pierwszy odcinek nowej SONDY. Jestem ciekaw czy Rożkowi uda się odbudować dawną legendę. Moim zdaniem jest dobry i zasługuje na sukces... choć klimat dawnej Sondy i temperaturę sporów Kurka i Kamińskiego raczej odtworzyć się nie da
Vjetar napisał(a): To se ne wrati.
Także czekam na nową odsłonę "Sondy". Klimat będzie trudno odtworzyć, bo istotą starej edycji, było przekomarzanie się dwóch Panów K. - Sceptyka i Entuzjasty.
Fragment kartki z zeszytu redakcyjnego z odcinka 38. "Świat komputerów" - emisja 13.07.1978r.
A propos świata komputerów - zaraz po Sondzie - "Inside the Dark Web", o ciemnej stronie Internetu.