.png)
weldon napisał(a):Dużo ludzi nie ma bladego pojęcia o co chodzi z tym telefonem na kablu po prostu. Dokładnie to samo jest w Afryce. Raczej powiedziałbym, że Niemcy to specyficzny rynek - zacofany. Po co komu budowanie całej tej infrastruktury, okablowywanie budynków?![]()

greenrs napisał(a):Andzia* napisał(a):ASIULA HK napisał(a):Właśnie mi sie przypomniało.
Czas leci, a ja nadal nie wiem czy pakować się w Windowsa 10
Też mam ten dylemat
Raczej nie ma innego wyjścia. Siódemka i ósemka za jakiś czas stracą wsparcie a co za tym idzie przestaną być bezpieczne.
.png)
walp napisał(a):Wsparcie wygaśnie, to prawda, ale za kilka lat. Microsoft zapewnia support w dwóch fazach: wsparcie podstawowe, które trwa ok. 5 lat od wypuszczenia systemu na rynek. (dla Windows 7 wygasło 13.01.2015). Po jego zakończeniu mamy fazę wsparcia dodatkowego, które również trwa ok. 5 lat.
W przypadku Win 7 wygaśnie ono 14.01.2020r. Do tego czasu, Microsoft będzie udostępniać poprawki do wykrytych błędów (w tym błędów zabezpieczeń). System natomiast nie będzie już otrzymywać żadnych nowych funkcji i rozwiązań.
.png)
ASIULA HK napisał(a):walp napisał(a):Wsparcie wygaśnie, to prawda, ale za kilka lat. Microsoft zapewnia support w dwóch fazach: wsparcie podstawowe, które trwa ok. 5 lat od wypuszczenia systemu na rynek. (dla Windows 7 wygasło 13.01.2015). Po jego zakończeniu mamy fazę wsparcia dodatkowego, które również trwa ok. 5 lat.
W przypadku Win 7 wygaśnie ono 14.01.2020r. Do tego czasu, Microsoft będzie udostępniać poprawki do wykrytych błędów (w tym błędów zabezpieczeń). System natomiast nie będzie już otrzymywać żadnych nowych funkcji i rozwiązań.
Wszystko rozumiem, tylko się zastanawiam czy się z 8-mki na 10-tke przesiąść
.png)
JackDaniels;) napisał(a):greenrs napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):Córka to jeden z najpiękniejszych prezentów, jakie może dać Ci życie...
Znaczy... Można gratulować![]()
![]()
Gratulować można zawszetyle że mój prezent ma już 16 wiosen
.png)
Vjetar napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):greenrs napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):Córka to jeden z najpiękniejszych prezentów, jakie może dać Ci życie...
Znaczy... Można gratulować![]()
![]()
Gratulować można zawszetyle że mój prezent ma już 16 wiosen
Po drodze winko kupimy...córka mi się urodziła...
Dobry wieczór.
.png)
greenrs napisał(a):ASIULA HK napisał(a):Wszystko rozumiem, tylko się zastanawiam czy się z 8-mki na 10-tke przesiąść
Jeśli chodzi o sposób korzystania, to nie ma większej różnicy. Uważam nawet, że dziesiątka jest bardziej intuicyjna i ładniejsza graficznie a przede wszystkim nowocześniejsza. Tuż po jej instalacji miałem drobne problemy ale przez jedną większą i dużą liczbę mniejszych aktualizacji zostały już dawno usunięte.
.png)

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko