Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 17.10.2015 09:29

Wczoraj pojechałem do Warszawy, stamtąd do Wrześni, do nowo budowanej fabryki VW, czarnego dymu wypatrywałem, ale jeszcze nie produkują. Z wrześni powrót przez Gniezno, Bydgoszcz do domu.

Droga Gd-Wawa-Września to Europa pełną gębą, ale kawałek przed Gnieznem korek jakich w 3mieście nie widziałem, na szczęście już budują ekspresówkę, która połączy Gniezno z Bydgoszczą.

Dzień dobry.
:hut:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 17.10.2015 11:13

Dzień dobry.
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 17.10.2015 16:41

Straszne nudy na forum. Brak na nim osób zaangażowanych w jego popularyzowanie od wielu lat. Forum obumiera. Obudzi się przed latem gdzie aktywizować się będą osoby szukające kwater - najlepiej tych za półdarmo. Zdaje się, że chętnych na wyjazdy do Chorwacji maleje z roku na rok. Tłumy zachodnich turystów robią swoje. Chorwaci już nie są zapatrzeni w Polaków. Komercja robi swoje.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 17.10.2015 17:29

Ural napisał(a):Straszne nudy na forum. Brak na nim osób zaangażowanych w jego popularyzowanie od wielu lat. Forum obumiera. Obudzi się przed latem gdzie aktywizować się będą osoby szukające kwater - najlepiej tych za półdarmo. Zdaje się, że chętnych na wyjazdy do Chorwacji maleje z roku na rok. Tłumy zachodnich turystów robią swoje. Chorwaci już nie są zapatrzeni w Polaków. Komercja robi swoje.

Dzień dobry.

Pozwolę sobie nie zgodzić się z tym stwierdzeniem. Na pewno na forum nie jest nudno. :wink:

Ja staram się popularyzować forum jak tylko się da. Dzięki temu o cro.pl dowiedziała się rodzina i znajomi.
Każdego roku opowiadam o forum nowym osobom. Ostatnio znajomi znajomych wybierali się
do Rumunii i też znaleźli tutaj sporo informacji. Dzięki forum, mają już przygotowane przyszłoroczne wakacje
w Chorwacji.

Na każdym forum są stali bywalcy i tacy, którzy wpadają okazjonalnie, aby o coś zapytać. Jestem na forum
poświęconym tematyce audio video i tam też jest mnóstwo zapytań: jaki TV kupić, żeby był tani i dobry.

P.S.

Bardzo mglisto było dziś na zalewem. Spacer wzdłuż kanału lateralnego.
spacer.jpg
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 17.10.2015 18:15

Ciągle pada ... :)

Dzień dobry.
... Jakoś udało mi się nie moknąc dziś desperacko, za to liczę, że jak na wczorajszym spacerze, tak i jutro, będzie pogodnie :)
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 17.10.2015 19:35

walp napisał(a):
Ural napisał(a):Straszne nudy na forum. Brak na nim osób zaangażowanych w jego popularyzowanie od wielu lat. Forum obumiera. Obudzi się przed latem gdzie aktywizować się będą osoby szukające kwater - najlepiej tych za półdarmo. Zdaje się, że chętnych na wyjazdy do Chorwacji maleje z roku na rok. Tłumy zachodnich turystów robią swoje. Chorwaci już nie są zapatrzeni w Polaków. Komercja robi swoje.

Dzień dobry.

Pozwolę sobie nie zgodzić się z tym stwierdzeniem. Na pewno na forum nie jest nudno. :wink:

Ja staram się popularyzować forum jak tylko się da. Dzięki temu o cro.pl dowiedziała się rodzina i znajomi.
Każdego roku opowiadam o forum nowym osobom.
mam zupełnie podobnie, choć ostatnio jestem rzadziej na forum z uwagi na chroniczny brak czasu, to jednak jak już wejdę to bardzo żałuję, że nie mogę nadrobić wszystkich zaległości, odpowiedzi w wątkach jest na kilkanaście stron, więc nie jest tak źle, na jesień i zimę zostają najwytrwalsi, tak jest co roku

Dobry wieczór na koniec tego si(ą)piącego dnia
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.10.2015 21:15

Dziewczyny poszły spać :P czas otworzyć browarka i nadrobić zaległości filmowe :P
Dziś będzie Pan Terminatorek :wink:

Dzień dobry wieczorową porą :P
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 17.10.2015 23:25

walp napisał(a):

Dzień dobry.

Każdego roku opowiadam o forum nowym osobom. Ostatnio znajomi znajomych wybierali się
do Rumunii i też znaleźli tutaj sporo informacji. Dzięki forum, mają już przygotowane przyszłoroczne wakacje
w Chorwacji.

Na każdym forum są stali bywalcy i tacy, którzy wpadają okazjonalnie, aby o coś zapytać. Jestem na forum
poświęconym tematyce audio video i tam też jest mnóstwo zapytań: jaki TV kupić, żeby był tani i dobry.

To nie miejsce (wątek) na takie dyskusje...
Aleee... tym razem (wyjątkowo :wink: ) się z Tobą nie zgodzę :)

Moim zdaniem forum jest ciekawe wtedy gdy żyje a żyje wtedy gdy są emocje, dyskusje, kłótnie a nie tylko suche informacje, proste odpowiedzi na łatwe pytania i powtarzalne relacje. Nie chodzi o to, by tylko czytać, ale tworzyć to forum. Jestem tu tylko trochę ponad 5 lat ale nie pamiętam by wcześniej zdarzało się żeby data ostatniego postu w dziale Samochodem... czy Regiony... była datą sprzed tygodnia - a tak się ostatnio tu zdarzało. Nie pamiętam też bym dostawał 2-3 maile dziennie z powiadomieniem o nowym poście - kiedyś dostawałem nawet 50 dziennie :!:
Ja sądzę, że Ural ma wiele racji... ale nie miejsce i pora na dyskusję. Zresztą mam wrażenie, że tu takiego miejsca nie ma nigdzie bez względu na porę.
Dobranoc :roll:
marosmaro
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marosmaro » 18.10.2015 06:27

Dzień Dobry Wszystkim. Chyba Pierwszy Wstałem.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 18.10.2015 09:04

weldon napisał(a):Ciągle pada ... :) Jakoś udało mi się nie moknąc ...

A ja mokry wczoraj wróciłem....

Dzień dobry.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 18.10.2015 09:29

greenrs napisał(a):To nie miejsce (wątek) na takie dyskusje...

Dostosuję się i tylko przywitam, aha podam jeszcze kilka istotnych informacji: :lol:

jest pochmurno i mokro, temperatura 9°C, odczuwalna 6°C, wilgotność 100%, ciśnienie 1016 hPa, wskaźnik UV 0,
zachmurzenie 100%, punkt rosy 9°C, widoczność 3 km.

Miłej niedzieli Państwu życzę. :)
Andzia*
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andzia* » 19.10.2015 08:26

Dzień dobry!!!
Nikt nie chce się przywitać :?:
Wiem, wiem - poniedziałek :evil: - nawet gadać się nie chce .....
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 19.10.2015 08:31

JackDaniels;) napisał(a):Dziś będzie Pan Terminatorek :wink:

Dla mnie kupa ....... 2 podejścia robiłem i 2 razy zasnąłem , fakt że podejścia robiłem dość późno .....trzeciego chyba nie będzie , film nudny i słaby.
T2 wymiata wszystkie części jakie wyszły do tej pory i wracam do niej przynajmniej raz w roku. :oczko_usmiech:

Dobry..... :)
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 19.10.2015 08:33

Mamy na naszym forum jakiegoś notariusza ?

Potrzebuję krótkiej, fachowej informacji.

Dzień dobry.
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 19.10.2015 10:38

walp napisał(a):jest pochmurno i mokro,..

dzień dobry :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko