Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 31.05.2010 20:51

Jolanda napisał(a):Witaj :D czy mogę prosic inny zestaw pytań.. :wink:

zjesz pizzę zamówiłam? bardzo dobra:)
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 31.05.2010 20:59

Muliness napisał(a):moze masz rację nic nie powiem:)
Nie będę im sugerować hehehe
Julka ma fajnie urodziła sie w Dzień Dziecka a my kupujemy klamoty x 2
:D :D :D :D
Mała wiedziała kiedy przyjśc na ten świat :wink: a co do pizzy,o tej godzinie :roll:(dbam o figurę)... hym :wink: ale ...jasne że tak :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.05.2010 21:03

weldon napisał(a):A ja mu kupiłem jakiś instrument, nie pamiętam jaki, ale wydawał przeraźliwe dźwięki ... :twisted: :twisted: :twisted:

Zgroza wszystkich rodziców, goście kupią coś piszcącego i pójdą a rodzice zostaną z tym przez kilka dni zanim się nie znudzi dziecku albo baterie nie padną :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.05.2010 21:05

Muliness napisał(a): Julka ma fajnie urodziła sie w Dzień Dziecka a my kupujemy klamoty x 2
:D :D :D :D

Moja córa urodziła się w Andrzejki. Czy ja wiem czy tak fajnie? Zależy dla kogo. Urodziny za tydzień Mikołajki, a za trzy gwiazdka
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 31.05.2010 21:06

Jolanda napisał(a):...jasne że tak :D

Już niosę ...

Obrazek

O, Damian ... dla ciebie też ...

Obrazek
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 31.05.2010 21:18

Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 31.05.2010 21:23

8O 8O
heheheh masakra dzis z tymi filmikami;)

a ja sie objadłam jak wieloryb i teraz się już nie ruszam;)

Tak mi się przypomniało ... niedługo wakacje i potrzebuję pare informacji dotyczących np Pitvic czy mam jechac w ciemno na nocleg? Wiem , ze nie chce sie Wam o tym pisać heheheh ale no mam nadzieję , że pomożecie hehehe
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 31.05.2010 21:31

A to tak,Ola żeby cieplej było :wink:( kurcze zła jestem bo mi coś komp nie gada :evil: ) ...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.05.2010 21:33

Dzięki za pizzę. Znaczy się za "pizzerkę".

Co do wyjazdu, ja zawsze jeżdżę w ciemno. Nawet jak córa się urodziła to to też.Najdłużej chyba 20minut szukałem.

Jolka mogłabyś ładniejsze majtki ubierać do telewizji :D
Ostatnio edytowano 31.05.2010 21:34 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 31.05.2010 21:34

może się zawirusował a moze go zresetuj i się ocknie;)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 31.05.2010 21:38

Serce w pasy napisał(a):Dzięki za pizzę. Znaczy się za "pizzerkę".

Co do wyjazdu, ja zawsze jeżdżę w ciemno. Nawet jak córa się urodziła to to też.Najdłużej chyba 20minut szukałem.

Dzieki;) jak cos bedzie na Ciebie hyhy ale cieszę się bo skoro tak jeden kłopot z głowy. Myślałam , ze skoro tam takie tłumy to już nie będzie gdzie spać;)a teraz takie pytanko
mam 1,5 dnia wolnego z Pitvic do Splitu gdzie sie zatrzymać na 2 nocleg?i co obaczyć?okolice wodospadu krka czy jakis Trogir?
Prywatnie pytam heheh
Ostatnio edytowano 31.05.2010 21:39 przez Muliness, łącznie edytowano 1 raz
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 31.05.2010 21:38

Muliness napisał(a):może się zawirusował a moze go zresetuj i się ocknie;)
reseta zrobiłam :cry: antywirus niby działa,a dalej nie gada :cry: jak się nie ocknie.. to go młotkiem postrasze może zadziała.. :D :wink:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 31.05.2010 21:42

Jolanda napisał(a):
Muliness napisał(a):może się zawirusował a moze go zresetuj i się ocknie;)
reseta zrobiłam :cry: antywirus niby działa,a dalej nie gada :cry: jak się nie ocknie.. to go młotkiem postrasze może zadziała.. :D :wink:

Młototerapia działa radykalnie Walniesz raz i po sprawie heheheh pogadaj z nim czule:) Moze coś z netem i komp niewinny;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.05.2010 21:44

Muliness napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):Dzięki za pizzę. Znaczy się za "pizzerkę".

Dzieki;) jak cos bedzie na Ciebie hyhy ale cieszę się bo skoro tak jeden kłopot z głowy. Myślałam , ze skoro tam takie tłumy to już nie będzie gdzie spać;)a teraz takie pytanko
mam 1,5 dnia wolnego z Pitvic do Splitu gdzie sie zatrzymać na 2 nocleg?i co obaczyć?okolice wodospadu krka czy jakis Trogir?
Prywatnie pytam heheh

Czekaj czekaj mówimy o Plitcicach?
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 31.05.2010 21:44

Muliness napisał(a):

Młototerapia działa radykalnie Walniesz raz i po sprawie heheheh pogadaj z nim czule:) Moze coś z netem i komp niewinny;)
ja mówie do niego czule a on mnie robi :evil: w ciu....też czule :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko