Jolanda napisał(a):Witajczy mogę prosic inny zestaw pytań..
zjesz pizzę zamówiłam? bardzo dobra:)
.png)
Mała wiedziała kiedy przyjśc na ten światMuliness napisał(a):moze masz rację nic nie powiem:)
Nie będę im sugerować hehehe
Julka ma fajnie urodziła sie w Dzień Dziecka a my kupujemy klamoty x 2
![]()
![]()
![]()
weldon napisał(a):A ja mu kupiłem jakiś instrument, nie pamiętam jaki, ale wydawał przeraźliwe dźwięki ...![]()
![]()
Muliness napisał(a): Julka ma fajnie urodziła sie w Dzień Dziecka a my kupujemy klamoty x 2
![]()
![]()
![]()
.png)
.png)
Serce w pasy napisał(a):Dzięki za pizzę. Znaczy się za "pizzerkę".
Co do wyjazdu, ja zawsze jeżdżę w ciemno. Nawet jak córa się urodziła to to też.Najdłużej chyba 20minut szukałem.
.png)
Jolanda napisał(a):reseta zrobiłamMuliness napisał(a):może się zawirusował a moze go zresetuj i się ocknie;)antywirus niby działa,a dalej nie gada
jak się nie ocknie.. to go młotkiem postrasze może zadziała..
![]()
Muliness napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Dzięki za pizzę. Znaczy się za "pizzerkę".
Co do wyjazdu, ja zawsze jeżdżę w ciemno. Nawet jak córa się urodziła to to też.Najdłużej chyba 20minut szukałem.
Dzieki;) jak cos bedzie na Ciebie hyhy ale cieszę się bo skoro tak jeden kłopot z głowy. Myślałam , ze skoro tam takie tłumy to już nie będzie gdzie spać;)a teraz takie pytanko
mam 1,5 dnia wolnego z Pitvic do Splitu gdzie sie zatrzymać na 2 nocleg?i co obaczyć?okolice wodospadu krka czy jakis Trogir?
Prywatnie pytam heheh
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko