weldon napisał(a):To może choć Wicherek?
Też ni ma
weldon napisał(a):7 cudów Polski
D..py nie urywa, ale co nasze, to nasze - lokalnie patriotycznie można by zagłosować, tylko na co?
Fakt
.png)
weldon napisał(a):
7 cudów Polski
D..py nie urywa, ale co nasze, to nasze
trojmiasto.gazeta.pl napisał(a):W 2012 roku na Pomorze przyjechało 6,6 mln turystów krajowych i zagranicznych. W 2013 było ich już 7,7 mln zł. To świetny wynik, biorąc pod uwagę to, że rok 2012 był "podkręcony" przez Euro 2012. W 2012 roku turystów zagranicznych było 1,4 mln, w 2013 - 1,7 mln.
Cały tekst: http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/ ... z3ecerZvE7
.png)
weldon napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):muszę przyznać, że jeszcze nigdy nie słyszałem tylu cudzoziemców
Zaraz się dowiesz, że to jest powrót na stare śmieci, a nie efekt Euro

.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Wysiadasz z pociągu, parę kroków i jesteś w hali odlotów.
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):
Wczoraj wieczorem piliśmy drinki w plażowej knajpce i muszę przyznać, że jeszcze nigdy nie słyszałem tylu cudzoziemców, tzn w Sopocie zawsze jest ich sporo, ale teraz jest ich naprawdę dużo. Ma to chyba związek z liczbą obsłużonych pasażerów na lotnisku![]()
Dominował język Skandynawów.
To powinno dotrzeć do przeciwników EURO 2012, zdecydowanie to efekt tej imprezy.trojmiasto.gazeta.pl napisał(a):W 2012 roku na Pomorze przyjechało 6,6 mln turystów krajowych i zagranicznych. W 2013 było ich już 7,7 mln zł. To świetny wynik, biorąc pod uwagę to, że rok 2012 był "podkręcony" przez Euro 2012. W 2012 roku turystów zagranicznych było 1,4 mln, w 2013 - 1,7 mln.

kaszubskiexpress napisał(a):Na tej fotce nie widać łącznika z peronu do hali odlotów, ale już istnieje.
weldon napisał(a):U mnie też możesz wysiąść z samolotu, autobusem dojechać do pociągu, pociągiem na drugie lotnisko i fruuuuu, w jakieś bardziej przyjazne rejony Europy.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko