Dzień dobry,
słońce nieśmiało - bardzo nieśmiało - przebłyskuje zza zachmurzonego - ale jasnego - nieba
śniadanie grillowane już było, potem czas na grillowany obiad
.png)
.png)
te kiero napisał(a):ooo, jestem pierwszy, wszyscy ruszyli na długi weekend lub odsypiają?
Dzień dobry,
słońce nieśmiało - bardzo nieśmiało - przebłyskuje zza zachmurzonego - ale jasnego - nieba
.png)
mervik napisał(a):dhmegi napisał(a):Dobry wieczór
A ja dziś pierwszy raz w tym roku zrobiłam sałatkę: rukola z truskawkami. Rukola z własnej działki, truskawki kupne. Efekt REWELACYJNY.
..a ja myślałem ... że tylko moja żona opycha się ta rukolą ...oczywiście swojskiej
.png)
mervik napisał(a):mervik napisał(a):dhmegi napisał(a):Dobry wieczór
A ja dziś pierwszy raz w tym roku zrobiłam sałatkę: rukola z truskawkami. Rukola z własnej działki, truskawki kupne. Efekt REWELACYJNY.
..a ja myślałem ... że tylko moja żona opycha się ta rukolą ...oczywiście swojskiej
dhamegi mała pomyłka...to nie rukole jada ....tylko jarmuż ...
.png)
dhmegi napisał(a):te kiero napisał(a):ooo, jestem pierwszy, wszyscy ruszyli na długi weekend lub odsypiają?
Dzień dobry,
Hej, a ja to co, niewidoczna jestem. Już o 7:27 się witałam.
.png)
te kiero napisał(a):dhmegi napisał(a):te kiero napisał(a):ooo, jestem pierwszy, wszyscy ruszyli na długi weekend lub odsypiają?
Dzień dobry,
Hej, a ja to co, niewidoczna jestem. Już o 7:27 się witałam.
upsdałem ciała, tzn że byłem jeszcze nie obudzony, tak robi z człowiekiem dzień wolny w środku tygodnia
.png)
dhmegi napisał(a):Do rukoli zachęcił mnie mój mąż. Mnie ona na początku nie smakowała, ale ponieważ to bardzo zdrowa zielenina, zaczęłam drążyć temat i znalazłam fajne sposoby na jej przyrządzanie.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko