Vjetar napisał(a):A propos truskawek - chciałem kupić ale dobrze, że spróbowałem wcześniej - sam kwas... błe.
To jeszcze nie nasze kaszubskie tylko jakieś podróbki/niedoróbki.
No to miałeś pecha
Moje pyszne, bez cukru wciągnęłam

.png)
Vjetar napisał(a):W nocy ktoś dobierał się do moich kołpaków.(zostawił paluchy na brudnych).Dobrze, że mam taśmy. Gorzej jak wróci uzbrojony...
.png)
Vjetar napisał(a):Mam inny problem niż truskawki. W nocy ktoś dobierał się do moich kołpaków.
(zostawił paluchy na brudnych).
Dobrze, że mam taśmy. Gorzej jak wróci uzbrojony...
.png)
Arek napisał(a):Vjetar napisał(a):Mam inny problem niż truskawki. W nocy ktoś dobierał się do moich kołpaków.
... i po łapach. Gazrurką.
Arek napisał(a):Powinieneś go uprzedzić.
.png)
Vjetar napisał(a):Arek napisał(a):Vjetar napisał(a):Mam inny problem niż truskawki. W nocy ktoś dobierał się do moich kołpaków.
... i po łapach. Gazrurką.
Po głosie Cię poznam łobuzie...dzień dobry...
Vjetar napisał(a):Arek napisał(a):Powinieneś go uprzedzić.
I zdjąć na jakiś czas.
.png)

.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Znak czasu.
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Cześć.
Kino Neptun w Gdańsku stanie się hotelem
Kultowy obiekt przegrał z multikinami.
Tam obejrzałem "Klasztor Shaolin" jako smarkacz i "Park Jurajski" jako 24-latek, to była moja ostatnia wizyta w tym kinie.
Znak czasu.
.png)
Arek napisał(a):maniust napisał(a):....aaaaa Leon nie byłeś w Neptunie na "Klasztorze", tylko byłeś w Leningradzie , bo też byłem.
![]()
Też byłem w tym kinie, to było na początku lat 80-tych, o ile dobrze pamiętam na "8 obcy pasażer Nostromo"
.png)
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Cześć.
Kino Neptun w Gdańsku stanie się hotelem
Tam obejrzałem "Klasztor Shaolin" jako smarkacz i "Park Jurajski" jako 24-latek, to była moja ostatnia wizyta w tym kinie.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko