Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ASIULA HK napisał(a):od wczorajszego wieczora mam padnięty net
Na pewno Orange
A tak swoją drogą, to niedawno dowiedziałem się, że Tepsa zatrudniała do niedawna 75 tysięcy pracowników, których musieliśmy utrzymywać, w zamian dostając ... no, to, co dostawaliśmy
Jak przyszli Francuzi to zostawili 15 tysięcy w biurze i drugie tyle w outsourcingu, dzięki czemu spadły ceny, a jakość, przynajmniej u mnie, widocznie się poprawiła. Nawet awarie likwidują niemal od ręki, aczkolwiek teraz rzadko coś się dzieje.
Wiesz, że ja uważam lustro za protezę dla leniwych
Zresztą w tym czasie, po bożemu, zamiast patrzeć w tym samym kierunku co kilka milionów ludzie w Polsce wpatrywałem się w ekspozycje Muzeum Gazownictwa, skąd przywiozłem sporo zdjęć kompletnie niepodobnych do jasnego kółka na ciemnym tle, które zrobiło się ostatnio strasznie popularnym tematem