Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 13.03.2015 10:11

walp napisał(a):
Rysio napisał(a):Pamiętacie?

Jeszcze sterczący Agawy liść :lol:

Znalazłem :mrgreen: i szampana łyk się znalazł. :mrgreen:
ASIULA HK
Legenda

Postnapisał(a) ASIULA HK » 13.03.2015 10:17

Rysio napisał(a):
walp napisał(a):

Znalazłem :mrgreen: i szampana łyk się znalazł. :mrgreen:

:lool: :lool: :lool:
Sprzedaję dalej :mrgreen:
termondar
Koneser

Postnapisał(a) termondar » 13.03.2015 10:21

Dzień dobry
Za oknem piękne słoneczko, i zapalenie oskrzeli jako przedwiosenny bonus :(
Arek
Koneser

Postnapisał(a) Arek » 13.03.2015 10:25

walp napisał(a):

Rysio napisał(a):Ale tylko mały uik jest w wersji muzycznej :)

Jasne, że pamiętam, początek lat 90-tych. Z kaset się słuchało. Szwagier akurat szedł do woja, więc nucilismy....

Przyjdzie kiedyś taki dzień
Ooo… że bilet dostaniesz
A więc o dziewczynie swej...
Najlepiej pomyśl już dziś
Kłódkę mocną kup
Z blachy majty zrób...
W końcu nawet ślub nie zastąpi nitów i śrub...

;)
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 13.03.2015 10:31

Klasyka gatunku końca lat 80tych i początku lat 90tych :D

http://www.fakt.pl/wydarzenia/wariat-mo ... 30572.html

Wariat, szaleniec, kretyn i nagłówki wszystkich wiadomości ...

Chciałoby się powiedzieć japie ........ :roll: Wielkie halo Za moich czasów to się po szkole na motorkach jeździło i to w 4-5 szt. Co najwyżej woźna z miotłą goniła a jak nas P. Dyr. złapała to kazała nam 15 ton koksu do kotłowni wrzucić. Teraz to policja, prokurator , do dupy takie czasy 8)
ASIULA HK
Legenda

Postnapisał(a) ASIULA HK » 13.03.2015 10:44

Dawno stwierdziłam, że gdyby moje wybryki przenieść do czasów współczesnych, to Wydział dla Nieletnich najbliższego Sądu miałby zajęcie :roll: :mrgreen:
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 13.03.2015 10:54

Smutne te nasz dzieci mają dzieciństwo. Co będą wspominać :?: Że jeden z drugiem doszedł do 20 levelu w World of Tanks :roll:

Po przejechaniu 40 metrów korytarza na jednym kole i zjeździe po schodach bez wyje... wszystkie laski były nasze :mrgreen: Występ na poniedziałkowym apelu GRATIS :lol:
ASIULA HK
Legenda

Postnapisał(a) ASIULA HK » 13.03.2015 10:58

Rysio napisał(a):Występ na poniedziałkowym apelu GRATIS

O rany 8O Aktorstwo we krwi :mrgreen:
Moje nazwisko, co najwyżej, było wywieszane w miejscu publicznym :mrgreen: , patrz gazetka scienna :mrgreen:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.03.2015 10:59

Rysio napisał(a):Po przejechaniu 40 metrów korytarza na jednym kole i zjeździe po schodach bez wyje... wszystkie laski były nasze :mrgreen:

Widocznie to było nie 13 w piątek :oczko_usmiech:

Obrazek
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 13.03.2015 11:21

Eee tam, 30 lat temu Januszku to zdrapki na kolanach i łokciach były odznaką męstwa i nosiło się je jak ordery z dumomigodnościom a jak ktoś miał sznitę do szycia to już był expert level :mrgreen:
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 13.03.2015 11:23

Rysio napisał(a):Po przejechaniu 40 metrów korytarza na jednym kole i zjeździe po schodach bez wyje... wszystkie laski były nasze :mrgreen: Występ na poniedziałkowym apelu GRATIS :lol:

ASIULA HK napisał(a):Moje nazwisko, co najwyżej, było wywieszane w miejscu publicznym :mrgreen: , patrz gazetka scienna :mrgreen:

Ja byłem na tydzień zawieszony w prawach ucznia, za demolkę w internacie. 8O
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 13.03.2015 11:29

walp napisał(a):Ja byłem na tydzień zawieszony w prawach ucznia, za demolkę w internacie. 8O

A po coś się dał złapać :mrgreen: Nam się udało zjechać w wannie z 4 piętra po schodach w akademiku i wyjechać nią na dwór przez zamknięte drzwi ale Pani Kazia akurat gdzieś wyszła i udało się pitnąć :sm: Najciężej to było przemycić 50 l kega z piwem przez portiernię. Czasem jak był mus to się go na linach wciągało przez okno na 4 piętro :devil:
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 13.03.2015 11:45

Rysio napisał(a):
walp napisał(a):Ja byłem na tydzień zawieszony w prawach ucznia, za demolkę w internacie. 8O

A po coś się dał złapać :mrgreen:

Nie dałem się złapać, przyznałem się post factum. Oj, to dość skomplikowana sytuacja była.
W jakimś sensie, wykazałem się odwagą cywilną. Mieszkałem w interku "na waleta"
i nie chciałem dodatkowo obciążać kolegów. :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.03.2015 11:51

Rysio napisał(a):Eee tam, 30 lat temu Januszku to zdrapki na kolanach i łokciach były odznaką męstwa i nosiło się je jak ordery z dumomigodnościom a jak ktoś miał sznitę do szycia to już był expert level :mrgreen:

Eee tam, 50 lat temu Rysiu, w podstawówce na szkolnym balu byłem przebrany za kowboja, jak wypaliłem z kapiszona, to na koleżance przebranej za anioła zapaliły się sztuczne anielskie włosy :mrgreen: :wink:
Sylwetka...
Koneser

Postnapisał(a) Sylwetka... » 13.03.2015 13:04

:lol: :lol: :lol: Co ja bym bez Was zrobiła. Po przeczytaniu kilku ostatnich postów bardzo mi się poprawił nastój, bo od rana bardzo kiepsko było :(

Pogoda szajs

Dzień dobry :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko