Andzia* napisał(a):Wiem, że nr rejestracyjny wskazuje na Zagrzeb, ale może mają dom nad Jadranem - tak ma np. moja Pani do której jeżdżę - mieszka w Splicie, ale ma też dom w Igrane i w sezonie wynajmuje m.innymi Andzi
Oni akurat nie mają
Andzia* napisał(a):Wiem, że nr rejestracyjny wskazuje na Zagrzeb, ale może mają dom nad Jadranem - tak ma np. moja Pani do której jeżdżę - mieszka w Splicie, ale ma też dom w Igrane i w sezonie wynajmuje m.innymi Andzi
.png)
.png)
ASIULA HK napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Właśnie podają, że ruskie psy ze wschodniej Ukrainy już atakują Mariupol, Ukraina jest słabiutka.
Ruskie nie odpuszczą póki nie będą mieli lądowej drogi na Krym.
A co Europa ?
Zakaz wjazdu dla jakiegoś prezesa ruskiej spółki.
Jakoś mnie to nie dziwi.
.png)
.png)
Sylwetka&Gienuś napisał(a):Jak ktoś lubi, to w Biedronce można kupić mrożoną hobotnice w przyzwoitej cenie 29,90 z a kg.i kalmary, pakowane po 0,5 kg za 12 zeta
.png)
maniust napisał(a):Sylwetka&Gienuś napisał(a):Jak ktoś lubi, to w Biedronce można kupić mrożoną hobotnice w przyzwoitej cenie 29,90 z a kg.i kalmary, pakowane po 0,5 kg za 12 zeta
Ja właśnie wczoraj kupiłem hobotnicę (35 zł) , dość duża jest i kalmary w Biedrze.![]()
Hobotnica poleci na talerze w sobotę.
Dobar dan

.png)
weldon napisał(a):
Polsat to jedyna stacja, która rozumie problemy zwykłych ludzi:
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko