Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Leciutko dosypało w nocy, ale tyle, co kot napłakał "Nie lubię poniedziałku" , ja nie lubię , i nie będę lubiła poniedziałku, wtorku, środy, czwartku i piątku...i tak przez cały luty
ASIULA HK napisał(a):"Nie lubię poniedziałku" , ja nie lubię , i nie będę lubiła poniedziałku, wtorku, środy, czwartku i piątku...i tak przez cały luty
ASIULA HK napisał(a):"Nie lubię poniedziałku" , ja nie lubię , i nie będę lubiła poniedziałku, wtorku, środy, czwartku i piątku...i tak przez cały luty
ASIULA HK napisał(a): "Nie lubię poniedziałku" , ja nie lubię , i nie będę lubiła poniedziałku, wtorku, środy, czwartku i piątku...i tak przez cały luty
Dokładnie, tym bardziej że nie lubię zimy, a u mnie prószy śnieg z przerwami od soboty Jak zacznie się topić będzie niezłe błoto, czyli podobno od jutra