Bocian napisał(a):Londyńskie ma więcej stacji
Warszawa też niezgorsza
.png)

kaszubskiexpress napisał(a):Co tam w szerokim świecie słychać ?
Właśnie słucham wypowiedzi p. Komorowskiego i mam wrażenie, że zaraz zejdzie, tak sapie.
Mniej schabowego a więcej sałaty Panie Prezydencie.
Masakra.
Można Tuska nie lubić, ale ilu polityków jest tak sprawnych jak on i może się pochwalić taką sylwetką jak on.
To chyba nie temat polityczny.![]()
.png)
Bocian napisał(a):Robiłem kiedyś po nim na Wołoskiej test wysiłkowy. Nie powiem, lata temuAle kobitka co przeprowadzała była pod wrażeniem jego kondycji
kaszubskiexpress napisał(a):Bocian napisał(a):Robiłem kiedyś po nim na Wołoskiej test wysiłkowy. Nie powiem, lata temuAle kobitka co przeprowadzała była pod wrażeniem jego kondycji
Lata temu pewnie tak.
Latał po lasach i czerpał przyjemność ze strzelania do bezbronnych zwierząt.
Ale teraz sapie jak wawelski smok po seksie i ciągle chodzi w rozpiętej marynarce.
.png)
Bocian napisał(a):NoTyle, że ja pisałem o Tusku
.png)
Bocian napisał(a):Ja znam 30tolatków co nie daliby rady sprawnemu 60ciolatkowi![]()
Jak tam treningi?
.png)
Bocian napisał(a):Ile ubiegniesz w godzinę na bieżni? Na siłce robisz jakieś obwody, aeroby czy typową pakę?
.png)
longtom napisał(a):Pól roku temu bym nie uwierzył, że jestem w stanie przebiec więcej niż 100m.
kaszubskiexpress napisał(a):Bocian napisał(a):Ile ubiegniesz w godzinę na bieżni? Na siłce robisz jakieś obwody, aeroby czy typową pakę?
W 40 min zrobiłem 8 km, ale ja nie jestem maratończykiem![]()
Potem szybki marsz, żeby dobić do godziny.
Na siłce robię tylko brzuch, klatę i biceps. Żadnych pleców, masy i takich tam, żona wygoniłaby mnie z domu, nie cierpi takich napakowanych
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko