Roland90 napisał(a):Dzień Dobry
Uwierzycie ,że marze o powrocie do normalnych zajęć po tylu dniach Świąt a przed nią choroby? A tak szczerze to naszej rodzinie nie wychodzi an dobre spędzanie ze sobą zbyt wiele czasu.
ipaga napisał(a):Roland90 napisał(a):Dzień Dobry
Uwierzycie ,że marze o powrocie do normalnych zajęć po tylu dniach Świąt a przed nią choroby? A tak szczerze to naszej rodzinie nie wychodzi an dobre spędzanie ze sobą zbyt wiele czasu.
Ja Ci wierzę...sie doczekać nie mogłam Nowego Roku i ...zeby skończyła się już wreszcie ta świąteczna wariacja.W sumie moge powiedziec, że nie lubię swiąt...a za chwile nastepne bedą..
![]()
sie nie martwnie tylko waszej
![]()
Dzień dobry oczywiście wszystkim:)
Bocian napisał(a):ipaga napisał(a):Roland90 napisał(a):Dzień Dobry
Ja Ci wierzę...sie doczekać nie mogłam Nowego Roku i ...zeby skończyła się już wreszcie ta świąteczna wariacja.W sumie moge powiedziec, że nie lubię swiąt...a za chwile nastepne bedą..
![]()
sie nie martwnie tylko waszej
![]()
Dzień dobry oczywiście wszystkim:)
Może czas zmienić sposób spędzania świąt?
ipaga napisał(a): iż mam koło siebie moja połówkę 24h na dobę
ipaga napisał(a): i denerwuję się strasznie jak mi sie wtrąca w mój...''schemat dnia''(bo taka wredota ze mnie jest).
ipaga napisał(a):
Co do swiąt-od jakiegos czasu nie potrafię ich należycie celebrować a co za tym idzie są więc one...byle jakie.Są bo są, i tylko tyle.
Za rok polecę na ..Karaiby![]()
ASIULA HK napisał(a):ipaga napisał(a):Za rok polecę na ..Karaiby![]()
I to jest bardzo dobry pomysł![]()

Bocian napisał(a):To obietnica czy groźba?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko