ASIULA HK napisał(a):Vjetar napisał(a):No i stało się - już pracuję dla innego pracodawcy. Fajny prezent na święta.
(zostaliśmy wykupieni przez "dużego" i na wszystkich padł blady strach)
Czyżby jakieś kiepskie zapowiedzi były
Tak.
.png)
Vjetar napisał(a):ASIULA HK napisał(a):Vjetar napisał(a):No i stało się - już pracuję dla innego pracodawcy. Fajny prezent na święta.
Czyżby jakieś kiepskie zapowiedzi były
Tak.
.png)
Vjetar napisał(a):No i stało się - już pracuję dla innego pracodawcy. Fajny prezent na święta.
.png)
mervik napisał(a):Vjetar napisał(a):No i stało się - już pracuję dla innego pracodawcy. Fajny prezent na święta.
...w 2012 szef zrobił mi prezent na święta , dwa tygodnie przed świętami wręczył parę osobą wypowiedzenie...suk......n...mógł to zrobić po świętach ...mówił że kryzys
darek1 napisał(a):Mervik dałem na Ciebie najwięcej głosów w konkursie foto. Podziękuj mi

.png)
te kiero napisał(a):u nas było podobnie, tylko wypowiedzenia wręczono po świętach, czyli między innymi po tekstach typu: obyśmy spotkali się za rok w tym samym składzie, jakim jesteśmy dobrym składem itp itd; nie lubię takich nieszczerych spędów.
te kiero napisał(a):
no faktycznie mervik, darek ma prawo się upominać, w końcu dał Ci 12 i 10pkt![]()
.png)
weldon napisał(a):Drogowcy zaskoczyli zimę
.png)
.png)
weldon napisał(a):
Dostałem pisemko, a nawet dwa, bo jedno przyniósł listonosz, a drugie ... gliniarz![]()
Myślałem, że to drugi listonosz, bo oni podobne mundurki mają i mu chciałem dwa złote dać, ale się obraził
[/color]
.png)
weldon napisał(a): a drugie ... gliniarz![]()
Myślałem, że to drugi listonosz, bo oni podobne mundurki mają i mu chciałem dwa złote dać, ale się obraził
[/color]
.png)
te kiero napisał(a):mervik napisał(a):Vjetar napisał(a):No i stało się - już pracuję dla innego pracodawcy. Fajny prezent na święta.
...w 2012 szef zrobił mi prezent na święta , dwa tygodnie przed świętami wręczył parę osobą wypowiedzenie...suk......n...mógł to zrobić po świętach ...mówił że kryzys
u nas było podobnie, tylko wypowiedzenia wręczono po świętach, czyli między innymi po tekstach typu: obyśmy spotkali się za rok w tym samym składzie, jakim jesteśmy dobrym składem itp itd; nie lubię takich nieszczerych spędów
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko