longtom napisał(a):ASIULA HK napisał(a):..ale przenosiny do Poznania się przyspieszyły
Tak na stałe![]()
![]()
Nie Tomku
Moja połowa zmienia miejsce pracy ze Stolicy na Poznań
Zatoczył koło
Witam.
.png)
longtom napisał(a):ASIULA HK napisał(a):..ale przenosiny do Poznania się przyspieszyły
Tak na stałe![]()
![]()
.png)
.png)
maniust napisał(a):Nie powiem dzień dobry , bo dobry nie jest.![]()
Wykrakałem .....parę dni temu pisałem że laptop z WIN 8.1 śmiga aż miło i wczoraj padł.![]()
Laptop kupiony 19 września , niecałe 2 miesiące i się coś zjebało.
Wczoraj wyłączyłem i dziś już nie odpalapróbowałem z płyty uruchomić i też nic , w biosie z tego co stwierdziłem to nie widzi dysku twardego.
Zawiozłem do X-koma i to potwierdzili i powiedzieli , że aaaaż 3 tygodnie mogą się z tym pierd..... bo muszą odesłać do producenta.
No masakra jakaś , no tak się wkur.... z rana ........
Kiepura napisał(a):Moja córka też zainstalowała. Pół roku temu.
Też nie było źle.![]()
Wstrzymaj się z opinią o te pół roku.![]()
A od razu zrób sobie kopie dysku.
.png)
maniust napisał(a):Nie powiem dzień dobry , bo dobry nie jest.![]()
Wykrakałem .....parę dni temu pisałem że laptop z WIN 8.1 śmiga aż miło i wczoraj padł.![]()
Laptop kupiony 19 września , niecałe 2 miesiące i się coś zjebało.
Wczoraj wyłączyłem i dziś już nie odpalapróbowałem z płyty uruchomić i też nic , w biosie z tego co stwierdziłem to nie widzi dysku twardego.
Zawiozłem do X-koma i to potwierdzili i powiedzieli , że aaaaż 3 tygodnie mogą się z tym pierd..... bo muszą odesłać do producenta.
No masakra jakaś , no tak się wkur.... z rana ........
.png)
Vjetar napisał(a):Mam w rodzinie jedną "8".
maniust napisał(a):w biosie z tego co stwierdziłem to nie widzi dysku twardego.
.png)
Vjetar napisał(a):maniust napisał(a):Wczoraj wyłączyłem i dziś już nie odpalapróbowałem z płyty uruchomić i też nic , w biosie z tego co stwierdziłem to nie widzi dysku twardego. Zawiozłem do X-koma i to potwierdzili
A kolega ostrzegał
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):...u mnie usterka firefoxa zniknęła po reinstalacji Win XP
weldon napisał(a):maniust napisał(a):w biosie z tego co stwierdziłem to nie widzi dysku twardego.
No to jak w biosie nie widzi, to ciężko o to winić system, który jeszcze nie zdążył się uruchomić
.png)
.png)
greenrs napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):...u mnie usterka firefoxa zniknęła po reinstalacji Win XP
Zatwardziały konserwatysta![]()
![]()
Ja trochę też, ale żeby aż tak![]()
.png)
maniust napisał(a):Ale ja nie winie Windowsa, tylko widzę że kupiłem albo wadliwy sprzęt albo po prostu mam zwykłego pecha , znajomy twierdzi że jak system nie widzi dysku to może to być jakas duperelka. No nic poczekamy zobaczymy, pisanie na telefonie na forum to porażka. Sprzęt Acer to już mój 3 Acer i dopiero teraz ten mi padł
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko