Szarlotka w piekarniku , sałatka warzywna zrobiona , na galaretę się gotuje , karkówa przyprawiona czeka do pieczenia , ........ jakoś tak mnie naszło
..........i flaszka w zamrażarce
.........a wnusio śpi.
.png)
maniust napisał(a):.........ale macie problem , no syf za oknem nie pogoda , ale.........![]()
Szarlotka w piekarniku , sałatka warzywna zrobiona , na galaretę się gotuje , karkówa przyprawiona czeka do pieczenia , ........ jakoś tak mnie naszło
..........i flaszka w zamrażarce
.........a wnusio śpi.

maniust napisał(a):Bocian napisał(a):A kiedy bieganie?![]()
![]()
Na wiosnę .....chyba , na razie basen , no kurcze lenia mam, ale nie ukrywam przybyło , ..........po tym olinie w Grecji........
.png)
maniust napisał(a):Bocian napisał(a):A kiedy bieganie?![]()
![]()
Na wiosnę .....chyba , na razie basen , no kurcze lenia mam, ale nie ukrywam przybyło , ..........po tym olinie w Grecji........
.png)
Bocian napisał(a):No i niestety jedno jest pewne, bez ograniczenia żarełka, bieganie nic nie da...
mervik napisał(a):Maniek...właśnie rybę po grecku zrobiłem....
.png)
maniust napisał(a):mervik napisał(a):Maniek...właśnie rybę po grecku zrobiłem....
Łomatko ............nic nie mów ......... to to w przyszłym tygodniu robię ....... tak planowałem.![]()
......bo ile można zeżreć .........
.png)
garbowski napisał(a):..generalnie to w warzywach..żadna tam po grecku![]()
Gdzie to niby?termondar napisał(a):Cztery dni wolne, więc nad morze zjechało się sporo ludzi, nawet pogoda sprzyja
.png)

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko