Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 14.08.2014 23:08

Vjetar napisał(a):
ASIULA HK napisał(a):
Vjetar napisał(a):Byle podczas pakowania nie padało.

To kiedy startujesz?

W zasadzie to kończę pakowanie (dopychanie) i mogę już za kilka godzinek...albo zaraz.

:mrgreen:

Ja też ... prawie zaraz :mrgreen: :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.08.2014 23:27

Vjetar napisał(a):
JackDaniels;) napisał(a):Noł Aids, noł Ebola Pani doktor powiedziała...

Ale chwila niepewności była... :oczko_usmiech:

Nixar zażyty na odczulanie :wink: wieczorkiem i tak były lignije na źaru :P kto jak kto 8) ale takich specjałów to ja sobie nie odmówię, mam nadzieję ze jutro będzie dzień dobry :mrgreen:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 15.08.2014 05:18

Dzień dobry :)

Zaraz start do Wa-wki .............na defiladę i łykend w Wa-wce....nie wiem czemu , ale Wa-wka mi się zajebiście podoba , chyba ta palma tak na mnie działa , wiadomo czemu. :lool: :oczko_usmiech:

Miłego łykendu :papa:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 15.08.2014 08:04

Też lubię Warszawę i też jadę na defiladę :D

Dzień dobry :)

maniust napisał(a):chyba ta palma tak na mnie działa

Tęcza. Jeśli już to tęcza. Jak wiesz, niektórzy twierdzą, że to symbol miłości :)

Wolnej miłości ;)
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 15.08.2014 08:42

maniust napisał(a):Zaraz start do Wa-wki .............na defiladę i łykend w Wa-wce....nie wiem czemu , ale Wa-wka mi się zajebiście podoba , chyba ta palma tak na mnie działa , wiadomo czemu. :lool: :oczko_usmiech:

mam bardzo podobne odczucia, ale nie wiem dlaczego,
choć mieszkać na stałe bym tam chyba nie chciał, musiałbym się mocno zastanowić

Dzień dobry, zaraz do lasu: jagody, borówki... tzn ja tylko jem po zbieraniu, od zbierania jest ktoś inny :D
ja tylko obsługuję GPS :mrgreen:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 15.08.2014 08:49

Kolejny debilizm i triumf urzędasów nad sportem :roll:

Zabrali facetowi złoto, bo ... zdjął koszulkę :/

I to po biegu.
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 15.08.2014 09:14

..chrzanisz Piotrze... http://eurosport.onet.pl/lekkoatletyka/ ... -m-z/323cg ..dobre 100 metrów przed metą..dzień dobry
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 15.08.2014 10:00

Dzień dobry. :wink:

Szlakiem o znamiennej nazwie - Autostrada Wolności - wjechaliśmy do kraju kończąc wakacyjne wojaże.

Dobrze, że jest tzw. długi weekend, który pozwoli łagodniej przejść od czasu relaksu do obowiązków.
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 15.08.2014 11:50

Od Słowenii już na ziemię pogoda nas sprowadzała, czyli deszczem i temperaturą :evil:
...no cóż zostały wspomnienia , zdjęcia i robota na działce :roll:
Dzień dobry
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 15.08.2014 14:28

garbowski napisał(a): ..dobre 100 metrów przed metą..

Ojojoj, to pozostali musieli się nieźle podniecić chyba na ten widok, skoro im to przeszkadzało w biegu 8O

:lol:

Wiesz, jakby miał na plecach Coca Cola wytatuowane, albo dawał tę koszulkę wąchać przeciwnikom, to ja rozumiem, ale z tego co zrozumiałem, przeciwników mocno wyprzedził, a to zazwyczaj jest podstawą do określenia zwycięzcy, a nie, czy ma czerwone majtki czy zielone.

Obrazek
Z dedykacją dla FIFA, która karze nawet za wiarę. Niedługo jak się przeżegnasz wchodząc na boisko, to będzie podstawa, żebyś przerżnął mecz :D

Debile i tyle :)

Maniek się nie odzywa, musi ... zatkało go 8)

Zatkało, albo i ogłuszyło :D

Aaaaa, Andrzej, podobno rekonstruują Krzyżtopór? Wiesz coś o tym, co tam chcą zrobić i na jaka skalę ma być ta rekonstrukcja?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.08.2014 15:22

Dzień dobry :P
Andzia*
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andzia* » 15.08.2014 16:17

Dzień dobry !!
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 15.08.2014 18:20

weldon napisał(a):Aaaaa, Andrzej, podobno rekonstruują Krzyżtopór? Wiesz coś o tym, co tam chcą zrobić i na jaka skalę ma być ta rekonstrukcja?[/color]

..nie byłem daaaaaaaaawno ale coś tam ponoć działają i to ostro...tu masz conieco http://www.wprost.pl/ar/321470/Renowacj ... rzyztopor/
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 15.08.2014 19:04

Znajomy z Lublina strasznie biadolił, że prace się wloką i że funduszy nie ma, a mnie ciekawiło, jaka będzie skala odbudowy i co mają zamiar zrobić z taka kobyłą w tym miejscu, po zrekonstruowaniu.
SgwdYrEira
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SgwdYrEira » 15.08.2014 21:07

weldon napisał(a):Aaaaa, Andrzej, podobno rekonstruują Krzyżtopór? Wiesz coś o tym, co tam chcą zrobić i na jaka skalę ma być ta rekonstrukcja?

Wybieram się tam w przeciągu dwóch najbliższych tygodni, dam znać czy prace posunęły się do przodu. Poprzednio byłem 3 lata temu to pewnie różnice zauważę.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko