Dzień dobry.
Ciepło, ale słonko gdzieś się chowa...
.png)
mervik napisał(a):mervik napisał(a):Wczoraj jeszcze zapowiadali że będzie ładnie u nas
...a tymczasem chmur coraz więcej![]()
![]()
...właśnie leje
.png)
marco156 napisał(a):W telewizji to czasami powiedzą prawdę, ale jakby taki jeden rudy Donald co stoi na czele bandy nierobów powiedział, że lato będzie upalne, to wiadomo, że kłamie.
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Dzień dobry![]()
Niestety z grzybobrania "kicha"![]()
Cała noc i od rana kiša![]()
![]()
Może jutro pogoda pozwoli.
.png)
.png)
.png)
termondar napisał(a):Melduję, że dojechaliśmy szczęśliwie na Korculę, z Darłowa
.png)
maniust napisał(a):termondar napisał(a):Melduję, że dojechaliśmy szczęśliwie na Korculę, z Darłowa
Fajno macie ........
W Gd ........syf ...... ulewa , pada i pada , miał być grill i dupa , idzie się pochlastać , człowiek se zaplanuje "łykend" i .......a brak słów.......
Po wczorajszym biegu i dzisiejszym porannym basenie .......gnaty dają w kość .......trza się położyć.
.png)
termondar napisał(a):Dzien dobry
Melduję, że dojechaliśmy szczęśliwie na Korculę, z Darłowa to prawie 2000 km.
Przyczepiłem do mojego auta Cro naklejkę, muszę napisać, (nie widziałem innej) że rodacy patrzą się na mój samochód jak na jakieś dziwo, a niby tylu nas jest na forumie
.png)
termondar napisał(a):Dzien dobry
Melduję, że dojechaliśmy szczęśliwie na Korculę, z Darłowa to prawie 2000 km.
Przyczepiłem do mojego auta Cro naklejkę, muszę napisać, (nie widziałem innej) że rodacy patrzą się na mój samochód jak na jakieś dziwo, a niby tylu nas jest na forumie

.png)
maniust napisał(a):W Gd ........syf ...... ulewa , pada i pada , miał być grill i dupa , idzie się pochlastać , człowiek se zaplanuje "łykend" i .......a brak słów.......
aniaitomek napisał(a):Zamawiaj pogode na nastepny weekend , przyjezdzamy do Malego Trojmiasta. Albo zabierzemy ze soba to slonce
do Polski
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko