Dzień dobry , słońce
.png)
kukris napisał(a):Dobry wieczór.
Żadnych info od Janusza na temat "funkiel nówki"
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):kukris napisał(a):Dobry wieczór.
Dobry wieczór.
Dzisiaj "Hultaj"stał sobie w garażu, a "Ignacy"
pojechał do komisu.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):kukris napisał(a):Dobry wieczór.
Dobry wieczór.
Dzisiaj "Hultaj"stał sobie w garażu, a "Ignacy"
pojechał do komisu.
.png)
auto_gt napisał(a):[
Kiedyś , dawno prowadziłem komis , przyjechał gość zostawić auto i kazał sobie spisać :stan licznika , bieżnik , stan paliwa, i godzinę do minuty i datę zostawienia ,a gdy odbierał datę wybrania i czas do minuty .
Powiada - A skąd ja wiem czy wy tym autem kogo nie zabili , lub napadu nie zrobiono ... miałęm już sprawy podobne w sądzie i wolę dmuchać ....
.png)
te kiero napisał(a):kiedyś w nowo zakupionym autku spędziłem tyle czasu pierwszego dnia, że żona myślała że będę chyba w nim spał![]()
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):te kiero napisał(a):kiedyś w nowo zakupionym autku spędziłem tyle czasu pierwszego dnia, że żona myślała że będę chyba w nim spał![]()
Pewnie to było pierwsze nowe z salonu![]()
![]()
Przy kolejnych emocje opadają
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):auto_gt napisał(a):[
Kiedyś , dawno prowadziłem komis , przyjechał gość zostawić auto i kazał sobie spisać :stan licznika , bieżnik , stan paliwa, i godzinę do minuty i datę zostawienia ,a gdy odbierał datę wybrania i czas do minuty .
Powiada - A skąd ja wiem czy wy tym autem kogo nie zabili , lub napadu nie zrobiono ... miałęm już sprawy podobne w sądzie i wolę dmuchać ....
To że Ty miałeś sprawy w sądzie nie oznacza, że wszyscy je mieć mają.![]()
Jest większa szansa sprzedania auta z ogrodzonego komisu niż jego stania pod blokiem.
.png)

.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko