weldon napisał(a):Ciekawe, czy Damian też podłogi wypastował![]()
Pies rzadko wchodzi do domu.
Janusz Bajcer napisał(a):Dzień dobry.
Lubię psy, koty ... i kociaki
Koty są dobre tylko się długo gotują
Dzień Dobry Bardzo.
weldon napisał(a):Ciekawe, czy Damian też podłogi wypastował![]()
Janusz Bajcer napisał(a):Dzień dobry.
Lubię psy, koty ... i kociaki
.png)
kozulka napisał(a):Superowa sztuka![]()
![]()
![]()
Tyniec nieoceniony![]()
![]()
auto_gt napisał(a):Jacek, Leon jak tam nasz Polskie plaże po ksawerym ?

.png)
auto_gt napisał(a):Jacek, Leon jak tam nasz Polskie plaże po ksawerym ?
.png)
Serce w pasy napisał(a):czy wasi pracodawcy też Wam dają bony?
weldon napisał(a):Serce w pasy napisał(a):czy wasi pracodawcy też Wam dają bony?
U mnie się pracownicy zrzucają i zawsze coś tam dostaję
A mówili, czy to jest forma premii czy, po prostu, zmuszanie pracowników do robienia zakupów w konkretnych sklepach poprzez wypłacenie cześci pensji w bonach płatniczych?
Jak to drugie, to mz zwykłe chamstwo, a jak premie to premie - jakiś system przyznawania istnieje, a ofiarowując bony można coś tam zawsze zaoszczędzić.
Niemniej, ja bym nie odmówił
.png)
Ja jestem nieobiektywny, bo moja lepsza połowa pracuje może nie w "tych", ale na państwowym i mz, to za tyle godzin, co tam siedzi i zasuwa, to należałoby się jej więcejSerce w pasy napisał(a):jest lekko niesmaczne, że pieniądze publiczne, zwłaszcza w "tych" instytucjach rozdaje się lekką rączką w takiej wysokości.
weldon napisał(a):Ja jestem nieobiektywny, bo moja lepsza połowa pracuje może nie w "tych", ale na państwowym i mz, to za tyle godzin, co tam siedzi i zasuwa, to należałoby się jej więcejSerce w pasy napisał(a):jest lekko niesmaczne, że pieniądze publiczne, zwłaszcza w "tych" instytucjach rozdaje się lekką rączką w takiej wysokości.
Jakby, z urzędu, dawali każdemu po 9 paczek jak leci, to byłby to obciach, natomiast z tego co wiem, to opracowane są specjalne systemy premiowania, które określają komu i co się należy.
A w budżetówce, jak to w budżetówce - zawsze będzie obraz całości rzutował na indywidualne postrzeganie pracowników.
Mnie bardziej wkurza nachalne upominanie się abonamentu RTV i przelewanie go na konta wszelkiej maści drewniaków w masowych produkcjach programów państwowych na przykład
.png)
Serce w pasy napisał(a):wynajęto firmę do wywieszania flag przed urzędami
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko