weldon napisał(a):Dziecko w Zakopcu i chyba jej się podoba, bo o Bożym świecie zapomniała, a w każdym razie o rodzicach[/color]
Może jeszcze nie dojechała i stoi w korku w Białym Dunajcu
Dzień Dobry Bardzo
weldon napisał(a):Dziecko w Zakopcu i chyba jej się podoba, bo o Bożym świecie zapomniała, a w każdym razie o rodzicach[/color]
.png)
Serce w pasy napisał(a):weldon napisał(a):Dziecko w Zakopcu i chyba jej się podoba, bo o Bożym świecie zapomniała, a w każdym razie o rodzicach[/color]
Może jeszcze nie dojechała i stoi w korku w Białym Dunajcu

Rozpowszechnienie tej sytuacji na inne państwa to kwestia czasu i pokoleń.
Pozdrav
.png)
.png)
weldon napisał(a):Przysłała mi mms'a tylko teraz jakoś muszę się dowiedzieć, jak go obejrzeć
Jakiś wirus leci przez Warszawę. Zwalił Kaśkę, potem mnie, teraz Bożena
A jeszcze psa nam wcięło na dwa dni, ale na szczęście siostra ją zlokalizowała, bo byłoby jak nic po niej.
.png)
Kiepura napisał(a):Z windą![]()
ASIULA HK napisał(a):pies nie miał nic wspólnego z ... wirusem
.png)
weldon napisał(a):
Stare toto, ślepe i głuche, a tu mróz i wiatrzycho. Ona ma już takie odbicia, że jak jej liść na tyłek spadnie w czasie snu, t osie zrywa z przerażeniem i ze szczekiem, bo niedowidzi, więc te dwa dni, a w zasadzie noce, to musiało być dla niej niezłe przeżycie.
.png)
weldon napisał(a):Przecież jej nie wyrzucę
Jakoś musi dotrwać do tych swoich ostatnich dni, ale, póki co, dalej się pałęta pod nogami
Nie mam bladego pojęcia jak odczytać mms'a![]()
Podają mi witrynę, ale tam wyskakuje Error 404, a przez internet podają, że nie ma takiej strony :/
.png)
Serce w pasy napisał(a):Musisz zadzwonić do operatora, żeby Ci wysłali kody aktywacyjne do Twojego telefonu i wtedy będziesz mógł odbierać mmsy.
longtom napisał(a):W każdym razie znak życia.
.png)
cronaturki napisał(a):kleeberg napisał(a):Dzień dobry
Cieszy mnie mądrość Chorwatów.
Wczoraj w referendum opowiedzieli się przeciw homozwiązkom![]()
![]()
Czyli mieszkańcy Norwegii, Szwecji, niektórych państw Beneluxu oraz Hiszpanii do "mądrych" nie należą?

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko