Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Rodzina z Włoch dzwoni i mówią że w mediach głoszą o tym że asterida ma spaść jutro w europie i nie wiedzą dokłądnie gdzie uderzy , a " nasze " media nic nie informują ...?
auto_gt napisał(a):Rodzina z Włoch dzwoni i mówią że w mediach głoszą o tym że asterida ma spaść jutro w europie i nie wiedzą dokłądnie gdzie uderzy , a " nasze " media nic nie informują ...?
Pewnie, że ciekawa. Dowcipy o Żydach w przedwojennych, polskich, gazetach. Przyznam, że dość zaskakująca momentami. Ale momentami zabawna - coś w tym stylu, jak dwaj Żydzi spotykają się nad morzem i jeden pyta drugiego, czemu do wody nie wchodzi, a ten mu dopowiada, że tak długo nie wchodził, że to może być za duży szok
Oj ciekawa i fajnie mi się gadało z opiekunami wystawy. Chyba będę tam częściej zaglądał, tym bardziej, że miałem jeszcze film obejrzeć, ale mi trochę czasu zabrakło.