Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 06.11.2013 10:56

weldon napisał(a):
Bocian napisał(a):
mervik napisał(a):...co do [ serca w pasy ] to facet ma rację
...nikt nie wie co by było , zdarzają się w życiu takie przypadki niby skazana na niepowodzenie a

I dlatego można obrażać innych?

Ciężko powiedzieć, czy w wątku, gdzie wulgaryzmy są na porządku dziennym i panuje dziwny sposób komunikowania się ze sobą, można kogoś obrazić - no, chyba, że tam panują takie zasady, że jeden to wojewoda, a drugi ... ;) - natomiast ciężko jest też ocenić winę Damiana, skoro nagle poznikały jakieś posty, jakby ktoś się wstydził swoich wypowiedzi, albo zacierał jakieś ślady.

Takie działania świadczą raczej na korzyść Damiana i jego ... ekscytacji, bo teraz dość jednostronnie patrzymy na sprawę.

Które posty poznikały? Te dotyczące sprawy pożaru? Nie. Dotyczące zupełnie innej sprawy. Trudno jest ocenić ale ty oceniłeś, że tam winy użytkownika Serce w pasy nie ma. Sposób komunikowania sie jest jaki jest, żartobliwy i tam uznawany za żartobliwy jeśli nie ma zamiaru sie nikogo obrazić. Te teksty nie były żartobliwe, były obraźliwe. Możesz udowadniać kwadraturę koła ale tu widać to jak na dłoni.
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 06.11.2013 10:57

mervik napisał(a):..deszczowo pochmurnie

dzień dobry :wink:
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 06.11.2013 11:02

Bocian napisał(a):. Usprawiedliwiasz go bo kolega? Zalatuje hipokryzją bo za pisanie OT w tematach ludzie dostawali po dwa tygodnie bana. Jakoś wtedy jazgotu nie było.

Bocian chyba czegoś nie zrozumiałeś
..nie znam gościa osobiście, tylko patrzę na to wszystko jako Ojciec
..i nie strasz Mnie tu jakimś banem , bo sam zaczynasz
..a póżniej cytujesz i skarżysz się jak w przedszkolu :wink:
Ostatnio edytowano 06.11.2013 11:04 przez mervik, łącznie edytowano 1 raz
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 06.11.2013 11:03

Bocian napisał(a):Które posty poznikały? Te dotyczące sprawy pożaru? Nie. Dotyczące zupełnie innej sprawy.

Nie wiem, jakie poznikały, bo ich nie ma.

A ty się coś za gęsto tłumaczysz, jak na mój gust.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 06.11.2013 11:08

weldon napisał(a):
Bocian napisał(a):Które posty poznikały? Te dotyczące sprawy pożaru? Nie. Dotyczące zupełnie innej sprawy.

Posty które poznikały były z 4 listopada i dotyczyły innej rozmowy. Stosujesz zasadę, że rzucisz goownem i coś sie przylepi? Stosuj, widocznie to twoje zasady. Twój gust mnie nie interesuje. Nie tłumaczę się. Nie mam przed kim. Użytkownik Serce w pasy zachował sie chamsko i jego ojcowskie wzburzenie nie powinno mieć tu nic do rzeczy. Dostał bana na 24h. Moim zdaniem zbyt krótko za takie zachowanie.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 06.11.2013 11:12

mervik napisał(a):
Bocian napisał(a):. Usprawiedliwiasz go bo kolega? Zalatuje hipokryzją bo za pisanie OT w tematach ludzie dostawali po dwa tygodnie bana. Jakoś wtedy jazgotu nie było.

Bocian chyba czegoś nie zrozumiałeś
..nie znam gościa osobiście, tylko patrzę na to wszystko jako Ojciec
..i nie strasz Mnie tu jakimś banem , bo sam zaczynasz
..a póżniej cytujesz i skarżysz się jak w przedszkolu :wink:

I patrzenie jako ojciec pozwala na obrażanie innych? Nie ma nic na temat ojca w regulaminie forum.
Nie straszę cię banem, czytaj ze zrozumienie, dałem tylko przykład działań na forum stosowanych przez moderację. Poza tym pisanie "Mnie" z dużej litery zalatuje megalomanią. Poza tym co zaczynam?
Przedszkole to może ty masz tutaj, tam jest wątek do takich spraw. Mam uwagi i je zgłaszam. Ktoś mnie obraził i reaguje na to. Może ty sie boisz takich działań, nie wiem.
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 06.11.2013 11:28

Bocian napisał(a): Poza tym pisanie "Mnie" z dużej litery zalatuje megalomanią. Poza tym co zaczynam?
Przedszkole to może ty masz tutaj, tam jest wątek do takich spraw. Mam uwagi i je zgłaszam. Ktoś mnie obraził i reaguje na to. Może ty sie boisz takich działań, nie wiem.

weldon napisał(a):
A ty się coś za gęsto tłumaczysz, jak na mój gust.[/color]

... koniec dyskusji :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 06.11.2013 11:29

Czyli to co zwykle, hipokryzja i kalizm.
Żenujące zachowanie kolesiowskie, zgłaszanie i reakcja na chamskie zachowanie nazywa sie tłumaczeniami, skarżeniem, przedszkolem a swojego jazgotu w temacie obrony tegoż chamskiego zachowanie jakoś sie nie zauważa...
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 06.11.2013 11:51

Bocian, mam wrażenie, że ulegasz ... jak to było? ekscytacjom.

I powściągnij język, bo nie wszystkim odpowiada takie zachowanie, nawet w zawoalowanej formie, jaką stosujesz.
Póki co to:

Bocian napisał(a):jazgot
tylko ty czynisz, w dodatku nie bardzo mający swoje uzasadnienie.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 06.11.2013 11:55

weldon napisał(a):Bocian, mam wrażenie, że ulegasz ... jak to było? ekscytacjom.

I powściągnij język, bo nie wszystkim odpowiada takie zachowanie, nawet w zawoalowanej formie, jaką stosujesz.
Póki co to:

Bocian napisał(a):jazgot
tylko ty czynisz, w dodatku nie bardzo mający swoje uzasadnienie.

Mający, bo żaden ekscytujący się ojciec nie będzie mnie obrażał. I swoje dobre rady zachowaj dla swoich kolesi którzy może chcą ich słuchać. Chcesz bronic chamskich zachowań, broń jeśli uważasz to za słuszne. Ja mam prawo na to reagować.
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 06.11.2013 12:04

Bocian napisał(a): Ja mam prawo na to reagować.

chciałem tylko zwrócić uwagę że ten kij ma dwa końce ...
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 06.11.2013 12:07

auto_gt napisał(a):
Bocian napisał(a): Ja mam prawo na to reagować.

chciałem tylko zwrócić uwagę że ten kij ma dwa końce ...

Oczywiście. Czy ktoś zabrania bronić chamskiego zachowania jednego z użytkowników?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.11.2013 12:18

weldon napisał(a):

Gdzie byłeś weldonie jak ja dostałem bana :?:
Nie przypominam sobie żebyś mnie bronił.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 06.11.2013 13:02

Przypatrywałem się z boku, bo cię nie lubię :lol:
Zresztą trudno się dopchać do niektórych tematów, tylu tam żałobników ;)

Bocian napisał(a):Mający, bo żaden ekscytujący się ojciec nie będzie mnie obrażał. I swoje dobre rady zachowaj dla swoich kolesi którzy może chcą ich słuchać. Chcesz bronic chamskich zachowań, broń jeśli uważasz to za słuszne. Ja mam prawo na to reagować.

Bocian, a, za przeproszeniem, co cię obchodzi co ja chcę i co ja uważam za słuszne?
Kompletnie mnie nie interesuje twoje zdanie, tym bardziej, że póki się nie odezwałeś, nawet nie wiedziałem,
że byłeś jakąś stroną w tym sporze, a teraz, jak chcesz być i sędzią i stroną, to już tym bardziej mnie ono nie obchodzi.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 06.11.2013 13:46

weldon napisał(a):Bocian, a, za przeproszeniem, co cię obchodzi co ja chcę i co ja uważam za słuszne?
Kompletnie mnie nie interesuje twoje zdanie, tym bardziej, że póki się nie odezwałeś, nawet nie wiedziałem,
że byłeś jakąś stroną w tym sporze, a teraz, jak chcesz być i sędzią i stroną, to już tym bardziej mnie ono nie obchodzi.

Nic mnie nie obchodzi bo ty mnie nie obchodzisz punktu widzenia rzeczywistej osoby. Bronisz na forum osób które mnie obrażają więc reaguje na to. Czegoś jeszcze nie rozumiesz? Może podpytaj terrorystów z Baden Baden?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko