Serce w pasy napisał(a):Ale wódki to nie chciałaś kupić jak powinna byćMuliness napisał(a):to nie urodziny ale no jak ma być to zamówiłam![]()
Dobry wieczór Muliness
Dobry Wieczór:)
Nie kupiłam wódy;) widzisz jaka ja jestem jędza;)
Muliness napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Ale wódki to nie chciałaś kupić jak powinna byćMuliness napisał(a):to nie urodziny ale no jak ma być to zamówiłam![]()
Dobry wieczór Muliness
Dobry Wieczór:)
Nie kupiłam wódy;) widzisz jaka ja jestem jędza;)
.png)
Joanka23 napisał(a):eee to jak będzie fontanna czekoladowa to już dzieciaki sobie kupiłaśw takim wypadku ten tort to już taki dodatek
Zrób zdjęcie bo jestem ciekaw jak to wygląda. Choć za 5lat jak moja córa będzie przystępować do I komunii to będą inne bajery.Muliness napisał(a):Joanka23 napisał(a):eee to jak będzie fontanna czekoladowa to już dzieciaki sobie kupiłaśw takim wypadku ten tort to już taki dodatek
Myslałam nad nia długo bo jest nad czym. mam nadzieje ze sie dzieciom spodoba a moze i ktos z dorosych się skusi Kiedyś w taka fontannę wsadziłam głowę niechcący na weseluu hahahha Wpomnienia mam niezapomniane;)
Rozbryzgiem poszło po aparacie zakiecie o włosach nie wspomnę;)
.png)
Muliness napisał(a):Jolanda napisał(a):tylko z kieszen się trzymaj a będzie jak talala
Bankructwo ogłoszę w sobotę hehehhe Już przestałam liczyc a to tylko komunia Ludziom to odbija a matkom to juz wogóle
.png)
Serce w pasy napisał(a):W knajpie robisz czy w domu?
.png)

Muliness napisał(a):Jolanda napisał(a):tylko z kieszen się trzymaj a będzie jak talala
Bankructwo ogłoszę w sobotę hehehhe Już przestałam liczyc a to tylko komunia Ludziom to odbija a matkom to juz wogóle
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko