Cóś sobie mrożę w zamrażalniku, jedna już próbuje z kumplami opanować obsługę grilla turystycznego gdzieś w Polsce,
a druga już po odprawie, a może nawet już w samolocie
Teraz tyko pozostaje znaleźć jakąś niańkę dla zwierząt i mam ... wakacje
.png)
.png)
mada10000 napisał(a):Miecia napisał(a):Widzę, że witającym humorek dopisuje![]()
To ja ponarzekam..........gdzie mnie tu przygnało do Cro, w Polsce pewnie chłodniej, a tu........gorąco jak diabli, powietrze parzy......jak tu żyć Panie, jak tu żyć![]()
Dzień doberek
Witam !
My w piątek rano ,ruszamy do Cro i mam nadzieję ,że powietrze nadal będzie parzyło
weldon napisał(a):Wolny i swobodny
Cóś sobie mrożę w zamrażalniku, jedna już próbuje z kumplami opanować obsługę grilla turystycznego gdzieś w Polsce,
a druga już po odprawie, a może nawet już w samolocie![]()
Teraz tyko pozostaje znaleźć jakąś niańkę dla zwierząt i mam ... wakacje
.png)
Miecia napisał(a):
Dobry wieczorek
Serce w pasy napisał(a): tylko pamiętaj, żeby je dłużej smażyć.
.png)
weldon napisał(a):Wolny i swobodny![]()

mervik napisał(a):Serce w pasy napisał(a): tylko pamiętaj, żeby je dłużej smażyć.
..Serce Ty wiesz to z własnego doświadczenia
weldon napisał(a):Koty to najpierw trzeba opalić nad gazem żeby sierści nie miały, a ja obrzydliwy jestem i swąd palonych włosów mi przeszkadza
Zresztą to byłby ostatni posiłek we moim życiu, jakby małżonka wróciła, a kto chciałby zejść ze świata po potrawce z kotów?![]()
.png)
weldon napisał(a):Koty to najpierw trzeba opalić nad gazem żeby sierści nie miały, a ja obrzydliwy jestem i swąd palonych włosów mi przeszkadza
Zresztą to byłby ostatni posiłek we moim życiu, jakby małżonka wróciła, a kto chciałby zejść ze świata po potrawce z kotów?![]()
auto_gt napisał(a):No to koktail z kota ... zakopujesz kota trzymając go za ogon , ubijasz ziemię , a potem ....
Serce w pasy napisał(a):
Koty zawsze można na grillu usmażyć tylko pamiętaj, żeby je dłużej smażyć.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko