Dzięki. Zdaje się, że swoją przejściówkę komuś pożyczyłem.
Trzeba będzie kupić.
.png)
-Katka- napisał(a):walp napisał(a):Dobry wieczór z Preganziol.
Rozpoczęliśmy włoską część naszej wakacyjnej wyprawy.
Nie jest nic lepiej, na termometrze 32 st.
Nie lepiej
nooo to zapraszam na Mazury, lato ...... 15 st![]()
![]()
![]()
Dobrze, że byłam na dluzszym urlopie w Chorwacji .....

.png)
weldon napisał(a):Telefon.
Kompletnie nie pamiętam, czy przejściówkę miałem bo była potrzebna, czy dlatego, że ... miałem
Standardowe rzeczy: ładowarkę do telefonu, tablet i mniej standardowe: żelazko, suszarkę do włosów.
.png)
auto_gt napisał(a):We Włoszech nie potrzeba przejściówek ,przynajmniej w okolicach Bari , fakt że oni mają standard wtyczek wąskich a nie okrągłe , najwyżej ostry scyzoryk u pościnasz![]()
.png)
.png)
Jacek S napisał(a):Dziś można "zwiedzać" we Wrocławiu (Pendolino ma się rozumieć).
Mają sprawdzać czy się nadaje...tylko po co kupili?
W ciemno?
biznes.newsweek.pl napisał(a):Czeska kolej zasmakowała w polskich pociągach. Po zakupie 31 spalinowych LINKów z PESY Bydgoszcz przez państwowego przewoźnika České Dráhy przyszedł czas na prywatną kolej. Regio Jet już zapowiada, że te składy też będą pochodzić z Polski.
biznes.newsweek.pl napisał(a):Jednak rekordowe zamówienie przyszło rok później. We wrześniu 2012 roku PESA podpisała z niemieckim państwowym przewoźnikiem Deutsche Bahn umowę ramową na dostawę spalinowych pociągów LINK. Maksymalna wartość kontraktu może sięgnąć 1,2 mld euro.

.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Ale gdyby polscy decydenci chcieli kupować w Polsce, to najwyżej po biznesowych rozmowach wpadliby na golonkę a tak co rusz wakacje we Włoszech na koszt ministerstwa.![]()

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko