Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
-Katka- napisał(a):Szkoda tylko że nie będę dziś na Narodowym na koncercie Może ktoś podrzuci jakąś fotorelację
Ja byłem na próbie. Znaczy taki łomot dookoła, że jak spacerowałem po Skaryszaku, to wszystko słyszeliśmy Relacji nie będzie, bo ja ich nie trawię
Faktycznie gorąco się zrobiło i przyjemnie
Dziecko koniecznie chciało karmić wiewiórki, ale po spacerze priorytety jej się zmieniły. Teraz jest fanem karmienia z ręki pawi, gołębi (gołębi mniej, bo one siadały na reku i zamiast się schylić, czekały aż drugą ręką się je nakarmi, a one ciężkie ), sójek, a najbardziej sikorek i ... myszy
Za ciepło się ubrałem i tak od południa miałem upał Dwa parki dziś dziecku pokazałem, przy okazji udało mi się oprowadzić ją po Pałacykach w Łazienkach, bo dziś trafiliśmy na dzień darmowy. Wystawa gliptoteki stanisławowskiej i polskiej rzeźby - genialna. Tym bardziej, że o dobrej porze przyjechaliśmy i światło było dobre. Teatr stanisławowski - publika mi się zrobiła, jak o nim opowiadałem