Właśnie ze względu na te panujące od lat rygory zainteresowało mnie, kiedy planują rezygnację z kun.
W sumie mocno by im to usprawniło kontakty z turystami.
.png)
weldon napisał(a):Jacek S napisał(a):PR Program "3"
Audycja - Chorwacja w UE"
Czy Chorwaci planują przejść na euro?
.png)
.png)
auto_gt napisał(a):Nasz jasnowidz przepowiada tak ...
.png)
weldon napisał(a):auto_gt napisał(a):Nasz jasnowidz przepowiada tak ...
E no, daleki jestem od wróżenia z fusów
Po prostu byłoby wygodniej, zamiast przeliczać pomiędzy trzema walutami, zwłaszcza jak po drodze zwiedzasz jeszcze coś w Austrii lub Włoszech
A najbardziej to bym chciał, żeby Węgrzy przeszli na euro, bo te ichnie forinty uzbierać na parking na przykład, albo zawału nie dostać, jak przychodzi kilka tysięcy do zapłacenia to trochę trwa, zanim się człowiek przyzwyczai
.png)
.png)
weldon napisał(a):
Ech, najważniejsze to odpocząć[/color]
.png)

.png)
weldon napisał(a):
Po prostu byłoby wygodniej, zamiast przeliczać pomiędzy trzema walutami, zwłaszcza jak po drodze zwiedzasz jeszcze coś w Austrii lub Włoszech
A najbardziej to bym chciał, żeby Węgrzy przeszli na euro, bo te ichnie forinty uzbierać na parking na przykład, albo zawału nie dostać, jak przychodzi kilka tysięcy do zapłacenia to trochę trwa, zanim się człowiek przyzwyczai
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Hiszpanom poszło tak jak temu biedakowi.
Kiepura napisał(a):Dla egoistycznego interesu i wygody garstki społeczeństwa, które gdzieś tam wyjeżdza nie będzie się wprowadzało Euro do Polski.
.png)
weldon napisał(a):Kiepura napisał(a):Dla egoistycznego interesu i wygody garstki społeczeństwa, które gdzieś tam wyjeżdza nie będzie się wprowadzało Euro do Polski.
Ale ja chciałem euro wprowadzić w Chorwacji i na Węgrzech, a nie w Polsce![]()
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko