Serce w pasy napisał(a):Miecia napisał(a):Obiad......hmmm......a co to jest![]()
Takie coś co robiły nasze babki i matki, a większość dzisiejszych "gospodyń" zna go tylko z archiwalnych książek kucharskich
Ja cię
weldon napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Będziesz barometrem tzn na każdą zmianę pogody będziesz czuł kolanoPewniejsze od najlepszej prognozy pogody
Ale to, czy zmiana idzie na lepsze czy na gorsze też wliczona w cenę, czy tylko o zmianie informuje?
Miecia napisał(a):Podejrzewam, że generalnie o zmianie.....choć moje barometry mnie informują o tym, że deszcze nadciągają
Miecia napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Miecia napisał(a):Obiad......hmmm......a co to jest![]()
Takie coś co robiły nasze babki i matki, a większość dzisiejszych "gospodyń" zna go tylko z archiwalnych książek kucharskich
Ja cię.....nie wiedziałam
![]()
.png)
Serce w pasy napisał(a):Miecia napisał(a):Obiad......hmmm......a co to jest![]()
.png)
Serce w pasy napisał(a):Jacek 206 napisał(a):Skręcone i naderwane wiązadło w kolanie![]()
orteza na nodze,a piwo w ręce.
Nie jest źle, zobaczysz, jak szybko to się kuruje. Da się z tym żyć. Ja nie ma 50% wiązadeł w lewym kolanie i śmigam na nartach. Jedyny minus? Będziesz barometrem tzn na każdą zmianę pogody będziesz czuł kolanoPewniejsze od najlepszej prognozy pogody
Dzień Dobry Bardzo na wieczór.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko