Ciepło, słońce z trudem się przebija, ale może da radę.

.png)

marze_na napisał(a):Serce w pasy napisał(a):marze_na napisał(a):Dzień dobry ze szpitalnego wyrka.
Niech ktoś wreszcie wyłączy ten deszcz!
A Ty co znowu nawywijałaś ?
Oj tam znowuCzekam już na wypis. Wychodzę do domu uboższa o więzadło krzyżowe.
Sport to zdrowie.
kaszubskiexpress napisał(a):Dzień dobry.
Ciepło, słońce z trudem się przebija, ale może da radę.
.png)
Podczas nadchodzących wakacji najpopularniejszym miejscem wszystkich wyjazdów zagranicznych ma być Chorwacja (14 proc.). - To jest najbliższy słoneczny kraj, do którego możemy dojechać samochodem. A z tej formy transportu korzysta prawie 80 proc. Polaków
.png)
.png)
.png)
weldon napisał(a):A propos śmieci - jak wspomniał Kiepura, ustalone ceny 8 złotych od osoby powstały na podstawie uchwały radnych, którzy dziś, po otworzeniu dokumentów przetargowych, zwołali sesję rady, żeby ceny urealnić do tych, jakie podali oferenci.
Serce w pasy napisał(a):Z tym da się żyć. Ja nie mam 50% więzadeł w lewej nodze i po kilku latach wróciłem na narty.
Życzę rychłego powrotu do pełnej sprawności.
.png)
marze_na napisał(a):Albo druga opcja. W przetargu wygrała firma krzak albo pociotek wójta albo gminna spółka, która zysk ma w duszy, bo liczą się stołki.
hajduczek napisał(a):w poniedzialek do pracy......i fajnie
.png)
weldon napisał(a):marze_na napisał(a):Albo druga opcja. W przetargu wygrała firma krzak albo pociotek wójta albo gminna spółka, która zysk ma w duszy, bo liczą się stołki.
Odpada. Takiej zawiści i wygryzania się jak u mnie to chyba nigdzie nie ma.
O tyle dobrze, że trudno zrobić coś na lewo, gorzej, bo trudno w ogóle coś zrobić.
Rada się zbiera bo żadna oferta przetargowa - oferty są jawne - nie mieści się w budżecie i trzeba nowe stawki ustalić.
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko