Serce w pasy napisał(a):Dzień Dobry Bardzo
A co to jest Rossman?
salon samochodowy
.png)
.png)
hajduczek napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Dzień Dobry Bardzo
A co to jest Rossman?
salon samochodowy.....a jak już tam będziesz i gdyby nie było aut ,to kup przy okazji coś swojej drugiej połówce
![]()
.png)
Leszek Skupin napisał(a):O KURFA
Zara doniese mojemu śfagrowi on myśliwym jest
.png)
.png)
Leszek Skupin napisał(a): przepis nakładajacy obowiązek na kierowcę do udzielenia pomocy potrąconemu zwierzęciu jak człowiekowi - co prawda nie wiem jak mogłoby się to odbywać, ale ponoć jest coś takiego.... Może mnie ktoś z błędu wyprowadzi
w tym salonie można przecie kupić Ferrari .... i odjazd gwarantowanySerce w pasy napisał(a):hajduczek napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Dzień Dobry Bardzo
A co to jest Rossman?
salon samochodowy.....a jak już tam będziesz i gdyby nie było aut ,to kup przy okazji coś swojej drugiej połówce
![]()
Połówkę to mogę sobie kupić
.png)
auto_gt napisał(a):Leszek Skupin napisał(a): przepis nakładajacy obowiązek na kierowcę do udzielenia pomocy potrąconemu zwierzęciu jak człowiekowi - co prawda nie wiem jak mogłoby sioę to odbywać, ale ponoć jest coś takiego.... Może mnie ktoś z błędu wyprowadzi
![]()
![]()
![]()
Usta Usta , ha,ha tylko trzeba wozić ze sobą wielki spinacz do nosa i szczęki odpustowe w apteczce![]()
...
.png)
... motywem zabójstwa siatkarki Ingrid Visser oraz jej przyjaciela Lodewijka Severeina było nieporozumienie do jakiego doszło podczas biznesowych negocjacji z osobami, które w wyniku różnicy zdań postanowili zamordować holenderską parę.
.png)
weldon napisał(a):... motywem zabójstwa siatkarki Ingrid Visser oraz jej przyjaciela Lodewijka Severeina było nieporozumienie do jakiego doszło podczas biznesowych negocjacji z osobami, które w wyniku różnicy zdań postanowili zamordować holenderską parę.
Kurcze, a są tacy, co mówią, że Polska to dziki kraj![]()
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko